Ρόμα - Ουντινέζε 3-1: Ο Ντιμπάλα «έλαμψε» και... χάρισε το τρίποντο στους Τζαλορόσι (vid)

Ιάσονας Θεριός
dybala_goalll

bet365

Με απόλυτο MVP τον Πάουλο Ντιμπάλα που πρώτα σέρβιρε κι έπειτα εκτέλεσε, η Ρόμα έκαμψε την αντίσταση της Ουντινέζε (3-1) και επέστρεψε στα τρίποντα, ανεβαίνοντας στην 5η θέση της Serie A.

Φόρεσε ξανά την κάπα του ήρωα πάνω από τη τζαλορόσα φανέλα ο Ντιμπάλα και... καθάρισε για τη Ρόμα! Εν πολλοίς χάρη στη φοβερή εμφάνιση του Αργεντινού, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο υπέταξε με 3-1 την Ουντινέζε μέσα στο «Ολίμπικο» και γεύτηκε ξανά τη χαρά της νίκης μετά τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στη Λάτσιο.

Στο 20ο λεπτό ο Ντιμπάλα σέρβιρε με φοβερή εκτέλεση φάουλ και ο Μαντσίνι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Τζαλορόσι. Η Ουντινέζε ωστόσο κάθε άλλο παρά... σκοτωμένη ήταν στο παιχνίδι. Στο 57' ο Τοβέν απάντησε με δύσκολη κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσα.

Όταν όλα όμως... μύριζαν γκέλα για τη Ρόμα, ο «Joya» έλαμψε ξανά. Στο 81ο λεπτό, ο Ντιμπάλα πήρε την μπάλα από το Λουκάκου μπήκε κάθετα στην περιοχή και με άψογο πλασέ έκρινε επί της ουσίας το παιχνίδι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90' με φοβερό πλασέ ο Ελ Σαράουι.

Πήρε τη ματσάρα στις καθυστερήσεις η Σασουόλο

Έμπολι και Σασουόλο χάρισαν απλόχερα θέαμα στην έδρα της πρώτης, με τους Νεροβέρντι να καταφέρνουν να πάρουν το «διπλό» με 4-3 σε ένα... τρελό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4' χάρη στον Καπούτο αλλά με τα γκολ των Πιναμόντι και Ενρίκε (12' & 22') έπεσε θύμα ανατροπής, πριν ο Φατσίνι ισοφαρίσει σε 2-2.

Ο Μπεράρντι έδωσε ξανά στη Σασουόλο το προβάδισμα στο 66', με το αυτογκολ του Βίνα βέβαια να κάνει στο 86ο λεπτό το 3-3. Οι Νεροβέρντι ωστόσο, δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη και με γκολ του Μπεράρντι ξανά στις καθυστερήσεις πήραν το σπουδαίο τρίποντο.

Τρίποντο στο 90+4' η Φροζινόνε

Η Φροζινόνε απέδειξε πως είναι... αλύγιστη και σε ματς θρίλερ επικράτησε 2-1 της Τζένοα εντός έδρας. Ο Σουλέ άνοιξε το σκορ στο 34' και ο Μαλινόφσκι ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα. Στο 90+4' ωστόσο, ο Μοντερίσι έδωσε τη λύση και χάρισε τη νίκη στη Φροζινόνε.

Η βαθμολογία της Serie A

Η βαθμολογία της Serie A

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα