Τιφόζι της Ίντερ στον Λουκάκου: «Αν έχεις τις μπ@λες, έλα στο Μεάτσα, σε περιμένουμε»

lukaku_roma
Στα σχόλια του Ρομέλου Λουκάκου σχετικά με την κατάσταση μεταξύ εκείνου και της Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι απάντησαν με σκληρό τρόπο οι οργανωμένοι οπαδοί των Νερατζούρι.

Τουλάχιστον... πολεμικό προμηνύεται το κλίμα του επερχόμενου Ίντερ - Ρόμα (29/10)! Κι αυτό εξαιτίας του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος επιθετικός προ ημερών άφησε αιχμές αναφορικά με το περασμένο καλοκαίρι και όσα συνέβησαν ανάμεσα σε αυτόν και τους Νερατζούρι, δηλώνοντας πως αν έλεγε την αλήθεια για αυτά, οι πάντες θα σοκάρονταν.

Ήδη οι τιφόζι της Ίντερ ετοιμάζονται να μοιράσουν 50.000 σφυρίχτρες στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για τη στιγμή που ο Βέλγος θα αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του φορώντας τη φανέλα της Ρομα. Φρόντισαν ωστόσο και να απαντήσουν σκληρά στα σχόλια του Λουκάκου, προσθέτοντας μια ακόμη δόση πυρίτιδας στο τεταμμένο φόντο του ματς.

«Ρομέλου Λουκάκου, περίφημε και αηδιαστικέ. Δεν μας νοιάζει τι έχεις να πεις, δεν θέλουμε τις δικαιολογίες σου, δεν θέλουμε να ακούσουμε τη φωνή σου. Αν έχεις τις μπάλες - αμφιβάλλουμε για αυτό - τότε έλα στο Μεάτσα. Το Μιλάνο σε περιμένει», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ιστορία της στο Instagram η Curva Nord, η πιο σκληροπυρηνική μερίδα των οπαδών της Ίντερ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα