Λουκάκου: «Δεν υπεκφεύγω, αλλά αν έλεγα πραγματικά πώς πήγε το περασμένο καλοκαίρι, όλοι θα σοκάρονταν!»

Λουκάκου: «Δεν υπεκφεύγω, αλλά αν έλεγα πραγματικά πώς πήγε το περασμένο καλοκαίρι, όλοι θα σοκάρονταν!»

lukaku_roma

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου σπάει τη σιωπή του: Αναλογιζόμενος ένα γεμάτο καλοκαίρι και ένα αβέβαιο μέλλον.

«Κάποιες στιγμές θα μπορούσα να εκραγώ», είπε ο Ρομέλου Λουκάκου προσπαθώντας να περιγράψει το ταραχώδες καλοκαίρι που βίωσε. Ο Βέλγος επιθετικός μετά από ένα φερόμενο φλερτ με τη Γιουβέντους είδε τις διαπραγματεύσεις με την Ίντερ να καταρρέουν. «Αν φοβήθηκα ποτέ ότι τα πράγματα δεν θα πάνε καλά αυτό το καλοκαίρι; Όχι, αρκετοί άνθρωποι γνωρίζουν ποιες ιδιότητες έχω. Απλώς υπάρχουν πολλοί ξένοι που τους άρεσε να μιλούν εκ μέρους μου. Έχουν εμφανιστεί πολλές βλακείες», ανέφερε.

«Οι περισσότεροι στην αίθουσα με ξέρουν. Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να υπεκφεύγω. Θα μιλήσω εγκαίρως, αλλά αν έλεγα πραγματικά πώς πήγαν όλα πέρυσι το καλοκαίρι, όλοι θα σοκάρονταν», πρόσθεσε ο θηριώδης φορ της Ρόμα.

«Υπήρχαν στιγμές που μπορούσα να εκραγώ. Πριν από πέντε χρόνια μπορεί να το έκανα κι εγώ, αλλά τώρα δεν έχασα καθόλου ενέργεια σε αυτό. Ήταν μια στιγμή να είμαι σιωπηλός και να επικεντρωθώ στον εαυτό μου. Συγκεντρώθηκα σε αυτό που μπορώ να κάνω καλά: να παίξω ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

«Ο τελικός του Champions League; Δεν ένιωθα καλά τις πρώτες μέρες μετά. Λόγω της απώλειας και των χαμένων ευκαιριών. Θα το εξηγήσω αργότερα, αλλά οι σκέψεις μου δεν ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή», σημείωσε επίσης με νόημα.

Ενώ για τη μετακόμισή του στην ιταλική πρωτεύουσα: «Ένιωσα αμέσως καλά στη Ρόμα από τις διαπραγματεύσεις. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τον Ναϊνγκολάν για την επαφή με τον σύλλογο. Με ενημέρωσε πολύ καλά για την Ρόμα και τους οπαδούς. Είχα βέβαια και πολλές συζητήσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο πριν ξεκινήσω».

 

SERIE A Τελευταία Νέα