Ιμπραΐμοβιτς: Αναλαμβάνει χρέη team manager στη Μίλαν

Ιμπραΐμοβιτς: Αναλαμβάνει χρέη team manager στη Μίλαν

Newsroom
Ιμπραΐμοβιτς: Αναλαμβάνει χρέη team manager στη Μίλαν

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι πολύ πιθανό σύντομα να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, με τον ρόλο του team manager.

Ο 41χρονος Ζλάταν που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι, ήταν μέλος της ομάδας του Μιλάνου που κατέκτησε το Scudetto το 2021/22 και, παρά την ηλικία του, κατάφερε να σκοράρει 34 γκολ σε 64 συμμετοχές κατά τη δεύτερη θητεία του στους «ροσονέρι». Ωστόσο, οι τραυματισμοί τελικά κόστισαν στον Σουηδό που αποφάσισε να ρίξει την αυλαία της λαμπρής καριέρας του.

Αλλά τώρα, μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Μίλαν, ο ο «Ίμπρα» είναι πολύ πιθανό να... επιστρέψει για τρίτη θητεία στον σύλλογο του Μιλάνου. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το Calciomercato.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε πρόσφατα στην προπόνηση της ομάδας, μετά τη βαριά ήττα από την Ίντερ και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης συναντήθηκε μαζί του και «επανέλαβε την επιθυμία του να τον έχει πίσω στο σπίτι».

Τα παιδιά του Ιμπραΐμοβιτς παίζουν στο σύστημα νέων της Μίλαν, οπότε η συνεργασία με τον σύλλογο θα είχε νόημα, και το γεγονός ότι ο θρυλικός Πάολο Μαλντίνι άφησε πρόσφατα τη θέση του ως team manager σημαίνει ότι υπάρχει μια.... τέλεια δουλειά έτοιμη να πέσει στα χέρια του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα