Γιουβέντους: Έτοιμη μέχρι και να λύσει το συμβόλαιο του Πογκμπά ανάλογα την εξέλιξη της υπόθεσης

Γιουβέντους: Έτοιμη μέχρι και να λύσει το συμβόλαιο του Πογκμπά ανάλογα την εξέλιξη της υπόθεσης

Πογκμπά

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η Γιουβέντους ετοιμάζεται να σταματήσει να πληρώνει τον Πογκμπά για την υπόθεση ντόπινγκ, ίσως ακόμη και να του λύσει το συμβόλαιο ανάλογα την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, αφού υπήρχε στον οργανισμό του η απαγορευμένη ουσία της τεσοστερόνης και κινδυνεύει τώρα με αποκλεισμό δύο ετών Είναι μάλιστα πιθανό να είναι διπλάσιο το χρονικό διάστημα της τιμωρίας του αν αποδειχθεί πως αυτό έγινε σκόπιμα, κάτι που διαψεύδει ο ίδιος.

Η υπόθεση του προκαλεί νέα προβλήματα τόσο στην καριέρα του όσο και στο κομμάτι της σχέσης του με τον σύλλογο, αφού η Γιουβέντους δείχνει να μην έχει πλέον άλλη υπομονή. Ο ιταλικός σύλλογος είναι έτοιμος να σταματήσει να πληρώνει τον Πολ Πογκμπά σύμφωνα με το SkySport σε περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα βγει κι αυτό θετικό και ξεκινήσει τότε έρευνα για την υπόθεση. Μάλιστα το νομικό καθεστώς στην Ιταλία για τις περιπτώσεις αυτές δίνει στην ομάδα το δικαιώμα ακόμη και να λύσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή της.

Όλοι, λοιπόν, αναμένουν την έκβαση της επανεξέτασης προκειμένου να δουν πως θα κινηθούν.

Σημειωτέον, ο Πολ Πογκμπά θα πάει να καταθέσει την Παρασκευή (15/09) στο Παρίσι για την υπόθεση του αδερφού του και των εκβιαστών του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα