Γιουβέντους μεταγραφές: Υποψήφιος αντικαταστάτης του Πογκμπά ο ελεύθερος Πάπου Γκόμες

Γιουβέντους μεταγραφές: Υποψήφιος αντικαταστάτης του Πογκμπά ο ελεύθερος Πάπου Γκόμες

Βασίλης Μπαλατσός
Παπού Γκόμες

bet365

Σύμφωνα με τη «La Repubblica» ο ελεύθερος Αργεντινός μεσοεπιθετικός Πάπου Γκόμες βρίσκεται στη λίστα της Γιουβέντους σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Πολ Πογκμπά.

«Ρευστά» είναι τε δεδομένα στην υπόθεση του Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος χαφ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στην ουσία τεστοστερόνη και έχει προθεσμία μέχρι την Πέμπτη (14/09) να ζητήσει επανεξέταση. Σε περίπτωση που βγει ξανά θετικός η Γιουβέντους έχει κάθε δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο του 30χρονου μέσου, ο οποίος δεν προπονείται αυτές τις ημέρες με την θπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός τεχνικός υπολογίζει τον Πογκμπά ως «δεκάρι» και ήδη υπάρχει ο υποψήφιος αντικαταστάτης του. Σύμφωνα με τη «La Repubblica» η Βέκια Σινιόρα εξετάζει την περίπτωση του Πάπου Γκόμες σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γαλλός.

Ο Αργεντινός πρωταθλητής κόσμου με την Αλμπισελέστε έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη στο τέλος της σεζόν. Σε μια διετία στην Ανδαλουσία μέτρησε 90 εμφανίσεις με δέκα γκολ και έξι ασίστ. Θυμίζουμε πως ο 35χρονος μεσοεπιθετικός έκανε τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του στα 7,5 χρόνια που έπαιξε στην Αταλάντα, με την οποία είχε 58 γκολ και 72 ασίστ σε 252 εμφανίσεις.

 

SERIE A Τελευταία Νέα