Ρόμα: Ξεκαθαρίζει το μέλλον του Μουρίνιο στη συνάντησή του με τη Σουλούκου

Ρόμα: Ξεκαθαρίζει το μέλλον του Μουρίνιο στη συνάντησή του με τη Σουλούκου

οσφπ

bet365

Ανοιχτό δείχνει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ζοζέ Μουρίνιο από τη Ρόμα στο τέλος της σεζόν, θέμα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην επερχόμενη συνάντηση του Πορτογάλου με τη CEO του συλλόγου, Λίνα Σουλούκου.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετρά αντίστροφα για τον τελικό του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη (31/05), εκεί όπου θα διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιό του με τη Ρόμα σε δύο χρόνια. Το μέλλον του στους Τζαλορόσι ωστόσο, δεν δείχνει τόσο σίγουρο, ενώ ήδη το όνομά του έχει ακουστεί για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει το Calcio Mercato πάντως, το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε συνάντηση που θα έχει ο Special One με τη CEO των Τζαλορόσι, Λίνα Σουλούκου.

Υπενθυμίζουμε πως η Ελληνίδα, άλλοτε γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο του club της Ρώμης πριν λίγο καιρό.

Με βάση τα ίδια δημοσιεύματα, η Ρόμα θα ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο εκείνος δεν δείχνει πεπεισμένος από τη μεταγραφική πολιτική του συλλόγου. Πάντως, όλες οι λεπτομέρειες φαίνεται πως θα συζητηθούν στο meeting μεταξύ της Σουλούκου και του Μουρίνιο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα