Ίντερ: Πρώτη επαφή με Κονσεϊσάο

Ίντερ: Πρώτη επαφή με Κονσεϊσάο

bet365

Το μέλλον του Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο της Ίντερ μοιάζει αβέβαιο και σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», οι Νερατζούρι έχουν κάνει ήδη την πρώτη κρούση στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο της Πόρτο. Κόντε και Ντε Τζέρμπι μεταξύ των άλλων υποψηφίων.

Η νέα γκέλα στην έδρα της Σαλερνιτάνα έφερε την Ίντερ εκτός τετράδας στο Campionato και ο Σιμόνε Ιντζάγκι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Ιταλός τεχνικός παρουσιάζεται «φευγάτος» από τους Νερατζούρι είτε στο τέλος της σεζόν, είτε ακόμα και το προσεχές διάστημα (θα εξαρτηθεί από τον αγώνα κόντρα στην Μπενφίκα για τους «8» του Champions League) και στη διοίκηση των Μιλανέζων ήδη σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα, με βασικό υποψήφιο στο κάδρο τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

Όπως αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport», η πλευρά του συλλόγου έχει κάνει την πρώτη διερευνητική επαφή με τον Πορτογάλο τεχνικό της Πόρτο, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο της Ίντερ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το 2021 και την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε. Τότε, το deal δεν προχώρησε καθώς ο άλλοτε παίκτης των Νερατζούρι ήθελε να συνεχίσει το έργο του στους Δράκους, με αποτέλεσμα οι Μιλανέζοι να καταλήξουν στον Ιντζάγκι.

Πλέον, το έδαφος μοιάζει πιο πρόσφορο για την απόκτησή του, ωστόσο, στην Ίντερ ξέρουν ότι το γεγονός πως έχει συμβόλαιο ως το 2024 καθώς και ρήτρα αποδέσμευσης, αποτελεί αγκάθι.

Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, στη λίστα της Ίντερ βρίσκονται και οι Αντόνιο Κόντε και Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, όπως και ο Τιάγκο Μότα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα