Σαλερνιτάνα - Ίντερ 1-1: Ο Οτσόα κατέβασε... ρολά και ο Καντρέβα στο 90' σόκαρε τους Νερατζούρι (vid)

Ιάσονας Θεριός
inter_shock

bet365

Ο ασύλληπτος Οτσόα των δέκα επεμβάσεων (!) κράτησε τη Σαλερνιτάνα στο παιχνίδι και η... σέντρα του Καντρέβα στο 90' «πάγωσε» την Ίντερ κάνοντας το 1-1 και κρατώντας τους Νερατζούρι χωρίς νίκη στη Serie A για τέταρτο σερί ματς.

Σοκ για την Ίντερ! Ο Γκιγέρμο Οτσόα είχε... κέφια και κάτω από την εστία της Σαλερνιτάνα έστησε ένα μεξικάνικο τείχος βγαλμένο από τις θρυλικές μουντιαλικές του εμφανίσεις. Πάνω σε αυτό έπεσαν οι Νερατζούρι οι οποίοι είδαν το γκολ του Καντρέβα στο 90' να χαρίζει τον βαθμό (1-1) στη Σαλερνιτάνα και να τους στερεί την πρώτη τους νίκη μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στη Serie A.

Η ομάδα του Ιντζάγκι ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της φάση στο ματς με το όμορφο πλασέ του Γκόζενς στο 6' να νικά τον Μεξικανό κίπερ, αλλά ταυτόχρονα να σημάνει ένα αδιανόητο σερί δέκα επεμβάσεων από τον... Εξαδάκτυλο. Η Ίντερ είχε το πάνω χέρι και κατάφερνε να γίνει απειλητική, όμως στο 23' και το 32' ο 37χρονος είπε εντυπωσιακά «όχι» στις κεφαλιές των Λουκάκου και Κορέα. Το ίδιο συνέβη και σε παρόμοια προσπάθεια του Βέλγου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Σαν να μην ήταν αρκετός ο σεληνιασμένος Οτσόα για τους Νερατζούρι, Μπαρέλα και Λουκάκου (έχασε το... άχαστο o 29χρονος) σημάδεψαν το δοκάρι στο 49' και το 64', αδυνατώντας να χαλυβδώσουν το προβάδισμα της ομάδας τους.

Την ίδια κατάληξη είχε και το τελείωμα του Ντιά στο 71', στην πρώτη προειδοποίηση των γηπεδούχων. Ο Μεξικανός πορτιέρε της Σαλερνιτάνα ήταν εκεί σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή χρειάστηκε και στο 90' η... σέντρα του Καντρέβα αιφνιδίασε τον Ονάνα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ και βάζοντας τρικλοποδιά στην Ίντερ στη μάχη για την τετράδα. Κι αυτό διότι πλέον οι Νερατζούρι έχουν 50 βαθμούς, με την 5η Ρόμα να μπορεί να τους προσπεράσει σε περίπτωση που νικήσει την Τορίνο το Σάββατο (08/04).

 

SERIE A Τελευταία Νέα