Ίντερ - Λέτσε 2-0: Επιστροφή στις νίκες και στη δεύτερη θέση

Ίντερ - Λέτσε 2-0: Επιστροφή στις νίκες και στη δεύτερη θέση

bet365

H Ίντερ μετά την ήττα από την Μπολόνια επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-0 της Λέτσε στο Μιλάνο και ανέβηκε εκ νέου στη δεύτερη θέση.

Νίκη στο... ρελαντί για την Ίντερ. Οι Νερατζούρι μετά την ήττα από την Μπολόνια επέστρεψαν στα τρίποντα, καθώς επικράτησαν της Λέτσε στο «Σαν Σίρο» με 2-0. Οι Μιλανέζοι ανέβηκαν εκ νέου στη δεύτερη θέση της Serie A, στο -15 από την Νάπολι. Στη 15η θέση οι φιλοξενούμενοι με 27 βαθμούς, στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν εξ αρχής ανώτερη και προηγήθηκε στο 29' με το αριστοτεχνικό πλασέ του Μκιταριάν μέσα από την περιοχή μετά από στρώσιμο του Μπαρέλα. Στο 53' ο Ντάμφρις ανέβηκε από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 2-0, το οποίος «έσβησε» το ματς.

Ίντερ: Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (78' Ντ' Αμπρόσιο), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (78' Γκαλιαρντίνι), Μκίταριαν (70' Μπρόζοβιτς), Γκόζενς (90+1' Ζανότι), Τζέκο, Μαρτίνες (70' Λουκάκου)

Λέτσε: Φαλκόνε, Ζεντρέ, Τούια (65' Ρομανιόλι), Ουμτιτί, Πετσέλα, Γκονθάλεθ (83' Χέλγκασον), Χιούλμαντ, Μαλέχ (57' Μπνλιν), Στρεφέζα (57' Ουντίν), Τσίσεϊ, Ντι Φραντσέσκο (83' Μπάντα)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα