Μπολόνια - Ίντερ 1-0: Γκέλα και η Νάπολι στο +18! (vid)

Μπολόνια - Ίντερ 1-0: Γκέλα και η Νάπολι στο +18! (vid)

bet365

Το γκολ του Ορσολίνι στο 76' λύγισε την Ίντερ στην έδρα της Μπολόνια (1-0) και την άφησε οριστικά στους 18 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Νάπολι, η οποία πλέον μόνο με «αυτοχειρία» μπορεί να χάσει αυτό το πρωτάθλημα.

Γκέλα για την Ίντερ, μισός-τίτλος για τη Νάπολι! Οι Νερατζούρι γνώρισαν την ήττα στην έδρα της Μπολόνια (1-0), η πρώτη τους εκτός έδρας από τον Νοέμβριο και σφράγισαν το +18 με το οποίο οι Παρτενοπέι προπορεύονταν από το βράδυ του Σαββάτου, καθιστώντας θαύμα πλέον οποιαδήποτε ελπίδα τους για πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ιντζάγκι προερχόταν από νίκη στο Champions League κόντρα στην Πόρτο και αήττητο έξι αγώνων σε όλες τις αναμετρήσεις, αλλά οι Ροσομπλού της έβαλαν δύσκολα σε βροχερό σκηνικό στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα».

Μετά το ακυρωθέν γκολ του Μπάροου και το δοκάρι του Σοριάνο στο πρώτο ημίχρονο και με τους Λαουτάρο-Λουκάκου να είναι άστοχοι στις δικές τους μεγάλες προσπάθειες, οι γηπεδούχοι «πλήγωσαν» τους Μιλανέζους στο 76' με θύτη τον Ορσολίνι, σε φάση που η κάθετη μπαλιά του Σχόουτεν τρύπησε στα δύο την άμυνα της Ίντερ και έβγαλε ανενόχλητο τον Ιταλό μέσο για το 1-0.

Η απάντηση δεν ήρθε ποτέ από πλευράς Ίντερ και η Μπολόνια των Κυριακόπουλου (μπήκε στο ματς στο 83') και Λυκογιάννη (στον πάγκο) πανηγύρισε σπουδαία νίκη που την έστειλε προσωρινά στην 7η θέση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα