Μίλαν: Σκέφεται να χτίσει γήπεδο χωρίς την Ίντερ, ματαιώνεται το πρότζεκτ «Καθεδρικός»

Newsroom
Μίλαν: Σκέφεται να χτίσει γήπεδο χωρίς την Ίντερ, ματαιώνεται το πρότζεκτ «Καθεδρικός»

bet365

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο μεγαλομέτοχος της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε σκέφτεται να προχωρήσει η ομάδα στην κατασκευή δικό της γηπέδου και όχι κοινού με την Ίντερ, όπως είχε προγραμματιστεί με το πρότζεκτ «Καθεδρικός».

Η ιταλική ιστοσελίδα αποκάλυψε τις δεύτερες σκέψεις της Μίλαν να υλοποιήσει την κατασκευή του νέου γηπέδου από κοινού με την Ίντερ, όπως προέβλεπε το πρότζεκτ «Καθεδρικός» που είχε εξαγγελθεί.

Ο μεγαλομέτοχος των «Ροσονέρι», Τζέρι Καρντινάλε σκέφτεται πως ίσως θα ήταν καλύτερο για την ανάπτυξη της ομάδας αν προχωρούσε στην κατασκευή ενός γηπέδου από μόνη της, αφού θεωρεί πως έτσι εκείνη θα επωφεληθεί σίγουρα περισσότερο στο οικονομικό κομμάτι.

Δεν έχει φτάσει ακόμη στην τελική του απόφαση, όμως σίγουρα πλέον η υλοποίηση του πρότζεκτ «Καθεδρικός» έχει τεθεί σε κίνδυνο. Η απόφασή του αναμένεται σύντομα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα