Μουρίνιο: «Δεν αγοράσαμε τον Μαντί Καμαρά, μπορεί να βοηθήσει»

Μουρίνιο: «Δεν αγοράσαμε τον Μαντί Καμαρά, μπορεί να βοηθήσει»

Newsroom
Μουρίνιο: «Δεν αγοράσαμε τον Μαντί Καμαρά, μπορεί να βοηθήσει»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του μετά το ματς της Ρόμα με την Έμπολι αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μαντί Καμαρά και τόνισε πως ο Αφρικανός μέσος δεν ανήκει στους Ρωμαίους αλλά μπορεί να δώσει λύσεις.

Ο Μαντί Καμαρά τις τελευταίες έξι αγωνιστικές της Serie A μετράει μια συμμετοχή και αυτή στις καθυστερήσεις στο εκτός έδρας ματς της Ρόμα με την Σπέτσια. Συν τοις άλλοις ο Ζοσέ Μουρίνιο επέλεξε να τον αφήσει και εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ενώ συμπεριέλαβε τον... ανεπιθύμητο Τζανιόλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Έμπολι ερωτήθηκε για τον δανεικό από τον Ολυμπιακό μέσο και τόνισε πως αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Βαϊνάλντουμ αλλά μπορεί να προσφέρει αν χρειαστεί.

«Δεν αγοράσαμε τον Μαντί Καμαρά. Ήρθε ως δανεικός για να αναπληρωθεί το κενό του Βαϊνάλντουμ στην τελευταία μέρα των μεταγραφών. Βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει και όχι να προκαλέσει προβλήματα. Με τα χαρακτηριστικά του μπορεί να βοηθήσει όποτε χρειαστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Special One».

Η Ρόμα έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του 25χρονου μέσου, ενώ η οψιόν αγοράς ορίστηκε στα 11,5 εκατ. ευρώ. Mέχρι στιγμής μετράει 18 εμφανίσεις, εκ των οποίων τις εννέα τις έχει κάνει στην Serie A.

 

SERIE A Τελευταία Νέα