Ρόμα: Εκτός της λίστας της UEFA ο Καμαρά, συμπεριλήφθηκε ο Τζανιόλο

Ρόμα: Εκτός της λίστας της UEFA ο Καμαρά, συμπεριλήφθηκε ο Τζανιόλο

Newsroom
Ρόμα: Εκτός της λίστας της UEFA ο Καμαρά, συμπεριλήφθηκε ο Τζανιόλο

bet365

Η Ρόμα παρέδωσε την επίσημη λίστα της στην UEFA για τις επερχόμενες υποχρεώσεις της στο Europa League χωρίς να συμπεριλάβει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά, ενώ αντίθετα το «μαύρο πρόβατο» Νικολό Τζανιόλο είναι ανάμεσα στα ονόματα.

Όπως είναι γνωστό οι σχέσεις της Ρόμα με τον Νικολό Τζανιόλο είναι στα άκρα εξαιτίας των χειρισμών του Ιταλού στην υπόθεση μεταγραφής του. Ο 23χρονος έχει μετατραπεί σε «κόκκινο πανί» για τους υποστηρικτές της ομάδας καθώς όχι απλά δεν αγωνίστηκε στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις, αλλά «μπλόκαρε» την πώλησή του στην Μπόρνμουθ και δεν επέτρεψε στους Τζιαλορόσι να προχωρήσουν εγκαίρως σε ενίσχυση πριν τη λήξη της χειμερινής περιόδου (31/1).

Θυμίζουμε ότι μετά την ήττα της Ρόμα από τη Νάπολι, μερίδα οπαδών των Ρωμαίων συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του με απειλητικές διαθέσεις, υποχρεώνοντάς τον να καλέσει την αστυνομία. Αυτό το γεγονός τον επιβάρυνε ψυχολογικά και μετά από επίσκεψη σε ειδικό του έχει χορηγηθεί άδεια 30 ημερών για ξεκούραση.

Παρόλα αυτά ο σύλλογος τον συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή του λίστα για τα προσεχή ματς στο Europa League. Όπως αναφέρει η «La Gazzetta dello Sport», ο Νικολό Τζανιόλο βρίσκεται την τελική λίστα της Ρόμα, αλλά το όνομά του συμπεριλήφθηκε καθαρά λόγω τυπικών κριτηρίων - καθώς αναφέρεται ως εγχώριος Ιταλός παίκτης - που απαιτούνταν από την UEFA.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο 23χρονο εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός πλάνων της ομάδας και δεν πρόκειται να αγωνιστεί τουλάχιστον σύντομα. Από την άλλη πλευρά, ο Μαντί Καμαρά - ο οποίος από την υπογραφή του τον Σεπτέμβριο ;έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε 15 παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης- αποκλείστηκε από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα