Μίλαν: Δουλεύει και την περίπτωση του Σεν-Μαξιμέν παράλληλα με τον Τζανιόλο

Newsroom
Μίλαν: Δουλεύει και την περίπτωση του Σεν-Μαξιμέν παράλληλα με τον Τζανιόλο

bet365

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Σαντί Αουνά, η Μίλαν έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την περίπτωση του Άλαν Σεν-Μαξιμέν.

Οι «Ροσονέρι» φουλάρουν στα μεταγραφικά τους μιας κι έχουμε μπει στις τελευταίες μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου κι έτσι πέραν από την περίπτωση του Τζανιόλο, ασχολούνται και με κείνη του Γάλλου εξτρέμ της Νιουκάστλ.

Ο 25χρονος Άλαν Σεν Μαξιμέν έχει απωλέσει την θέση του βασικού που είχε στην ομάδα μετά τον τραυματισμό του και μπαίνει πλέον στα παιχνίδια ως αλλαγή. Κάπως έτσι δεν θα έβλεπε καθόλου αρνητικά μία προοπτική μετακόμισης στην Ιταλία και την ομάδα του Μιλάνου.

Εκείνη προσανατολίζεται σ' ένα deal με δανεισμό και οψιόν αγοράς στο φινάλε της σεζόν, κάτι το οποίο όμως δεν γνωρίζουμε πως θα το αξιολογήσει η Νιουκάστλ, η οποία κάνει μία εξαιρετική πορεία και χρειάζεται να έχει ποιοτικούς παίκτες να έρχονται από τον πάγκο.

Το συμβόλαιο του 25χριονου εξτρέμ με τις «καρακάξες» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Φέτος, έχει αγωνιστεί 16 παιχνίδια έχοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ σε 632 λεπτά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα