Μίλαν: Στοχεύει Τζανιόλο μετά τις απανωτές αποτυχίες

Newsroom
Μίλαν: Στοχεύει Τζανιόλο μετά τις απανωτές αποτυχίες

bet365

Η αγωνιστική κρίση της Μίλαν που επιβεβαιώθηκε με τη συντριβή από τη Λάτσιο (4-0) βγάζει τους Ροσονέρι δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», πρώτος τους στόχος είναι ο Νικολό Τζανιόλο.

Το αρνητικό σερί της Μίλαν συνεχίστηκε με εκκωφαντική συντριβή στο «Ολίμπικο» από τη Λάτσιο (4-0), με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να φτάνει τα πέντε διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και να μένει στο -12 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Δύο εβδομάδες, μια... μικρή καταστροφή για τους πρωταθλητές Ιταλίας, οι οποίοι αρχικά δεν είχαν σκοπό να απασχολήσουν στο χειμερινό παζάρι, αλλά οι καταστάσεις το καθιστούν απαραίτητο. Κι όπως όλα δείχνουν, η κίνηση θα είναι άκρως δυναμική, αφού ο «εκλεκτός» για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης είναι ο Νικολό Τζανιόλο.

Ο 23χρονος Ιταλός επιθετικός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Ρόμα, η οποία άναψε «πράσινο φως» προς όλους τους ενδιαφερόμενους (Τότεναμ, Ντόρτμουντ και Γουέστ Χαμ) για την πώλησή του. Συνθήκη που θέλει να εκμεταλλευτεί το διευθυντικό δίδυμο των Ροσονέρι (Μαλντίνι, Μασάρα), για να προχωρήσει σε μια μεταγραφή που θα «ταρακουνήσει» τις ισορροπίες, τόσο στο έμψυχο δυναμικό της Μίλαν όσο και συνολικά στη Serie A.

Οι Τζιαλορόσι φέρεται πως αξιώνουν το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ για την πώλησή του εντός Ιανουαρίου, επιλογή που αποτελεί μονόδρομο καθώς ο Τζανιόλο το καλοκαίρι θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Σύμφωνα με την «Tuttosport», η Μίλαν ετοιμάζει ήδη πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ, θέλοντας να παζαρέψει το deal.

 

SERIE A Τελευταία Νέα