Σπέτσια - Ρόμα 0-2: Ο δημιουργός Ντιμπάλα έστειλε την ομάδα του στην τετράδα

Βασίλης Μπαλατσός
Σπέτσια - Ρόμα 0-2: Ο δημιουργός Ντιμπάλα έστειλε την ομάδα του στην τετράδα

bet365

Η Ρόμα με πρωταγωνιστή τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος έδωσε δυο ασίστ, νίκησε με 2-0 στην έδρα της Σπέτσια και ανέβηκε στην πρώτη τετράδα της Serie A, καθώς ξεπέρασε Λάτσιο και Αταλάντα, έχοντας όμως ματς περισσότερο. Μοιρασιά για Μόντσα και Σασουόλο.

«Back to back» τρίποντα για τη Ρόμα. Οι Τζιαλορόσι μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα επικράτησαν με 2-0 στην έδρα της Σπέτσια και ανέβηκαν στην πρώτη τετράδα της Serie A, καθώς έφτασαν του 37 βαθμούς και ξεπέρασαν για τρεις Λάτσιο και Αταλάντα, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο. Πρωταγωνιστής ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος δημιούργησε και τα δυο γκολ της ομάδας του. Δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Νικολάου, καθώς συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45' όταν ο Ντιμπάλα έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, γύρισε τη μπάλα και ο Ελ Σαράουι εξ επαφής άνοιξε το σκορ. Στο 49' ο Αργεντινός έβγαλε κάθετη πάσα, ο Έιμπραχαμ έκανε φανταστική ποδιά στον αντίπαλο του, πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Ντραγκόβσκι και τελείωσε το ματς.

Μοιρασιά για Μόντσα και Σασουόλοτο

Η Σασουόλο πήρε τον πρώτο της βαθμό για το 2023. Η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου (ο οποίος έμεινε στον πάγκο) προηγήθηκε στο 13ο λεπτό στην έδρα της Μόντσα με τον Φεράρι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60΄με τον Καπράρι και το 1-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Η 17η Σασουόλο αύξησε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη και τη 18η Βερόνα στους πέντε βαθμούς, ενώ η Μόντσα «έπιασε» την τιμωρημένη Γιουβένους στους 22 βαθμούς.

Βαθμολογία:

serie a table

 

SERIE A Τελευταία Νέα