Ίντερ - Βερόνα 1-0: Επέστρεψε στις νίκες και «έπιασε» την Γιουβέντους

Βασίλης Μπαλατσός
Ίντερ - Βερόνα 1-0: Επέστρεψε στις νίκες και «έπιασε» την Γιουβέντους

bet365

Η Ίντερ μετά την «γκέλα» στην έδρα της Μόντσα νίκησε με 1-0 την Βερόνα στο «Σαν Σίρο» και «έπιασε» τη Γιουβέντους στους 37 βαθμούς. Έκρινε το ματς ο σκόρερ Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η Ίντερ μετά την απώλεια βαθμών στην έδρα της Μόντσα (2-2) και επιβαρυμένη με 120 λεπτά παιχνιδιού κόντρα στην Πάρμα επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 της Βερόνα στο «Σαν Σίρο» για την 18η αγωνιστική της Serie A. Οι Νερατζούροι «έπιασαν» την Γιουβέντους στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ και πήραν προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων η μπάλα έφτασε στον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό άνοιξε το σκορ.

Η Ίντερ είχε τον έλεγχο, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ και να «τελειώσει» το ματς. Στο 63΄ ο Λαουτάρο με εξαιρετικό «τσίμπημα» της μπάλας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Στο 70' η Βερόνα στην μοναδική της καλή στιγμή έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Σουλεμάνα αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ίντερ (Ιντζάγκι): Ονάνα - Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι - Νταρμιάν, Γκαλιαρντίνι, Τσαλχάνογλου (69' Ασλάνι), Μκιταριάν (77' Μπαρέλα), Ντιμάρκο (77' Γκόσενς) - Τζέκο (69' Κορέα), Μαρτίνες (89' Καρμπόνι)

Βερόνα (Ζαφαρόνι): Μοντίπο - Τσετσερίνι, Χιέν Νταβίτζοβιτς (66' Μανιάνι)- Ντόιγκ (80' Πίκολο), Ταμέζε (66' Βελόσο), Ίλιτς (66' Λασάνια), Ντεπάολι - Λάζοβιτς, Καλόν (57' Σουλεμάνα)- Ντζούριτς

Βαθμολογία:

serie a table

 

SERIE A Τελευταία Νέα