Ίντερ - Πάρμα 2-1 παρ, (1-1): «Λύγισαν» στην παράταση τους Τζαλομπλού και «πέταξαν» στους «8» οι Νερατζούρι

Ιάσονας Θεριός
Ίντερ - Πάρμα 2-1 παρ, (1-1): «Λύγισαν» στην παράταση τους Τζαλομπλού και «πέταξαν» στους «8» οι Νερατζούρι

bet365

Η Ίντερ... ίδρωσε, αγχώθηκε, αλλά εν τέλει, στην παράταση, μπόρεσε να επικρατήσει με 2-1 της Πάρμα και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Σίγουρα δεν εντυπωσίασε, αλλά η Ίντερ τουλάχιστον κατάφερε να... κάνει τη δουλειά, νικώντας στην παράταση με 2-1 την Πάρμα, και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι Τζαλομπλού μπήκαν εξ αρχής το παιχνίδι με στόχο να δημιουργήσουν προβλήματα στους Νερατζούρι και το κατάφεραν στο 38ο λεπτό. Ο Γιούριτς συνδυάστηκε ωραία με τον Σομ και με απίστευτη οβίδα μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ντε Φράι ανατράπηκε στην περιοχή, αλλά ο Προντέρα έπειτα και από VAR Check δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να γίνουν απειλητικοί, ενώ η ομάδα του Πέτσια υπερασπιζόταν το προβάδισμά της. Όλα αυτά μέχρι το 88ο λεπτό, όταν η μπάλα έπεσε στα πόδια του Λαουτάρο Μαρτίνες στο ύψος της περιοχής, με τον Αργεντινό γλιστρώντας να βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει για το 1-1. Μερικές στιγμές αργότερα μάλιστα, ο 44χρονος Μπουφόν είπε εντυπωσιακά «όχι» στον Τζέκο, που έχασε μοναδική ευκαιρία για να αποτρέψει την παράταση.

Εκεί, η Πάρμα επιχείρησε να βρει το γκολ που θα την έβαζε και πάλι σε θέση οδηγού, αλλά στο 102' το ωραίο σουτ του Ενό πέρασε μόλις άουτ. Κάπως έτσι, οι Νερατζούρι την τιμώρησαν. Στο 110' ο Ατσέρμπι με πανέμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος της περιοχής, μετά από απομάκρυνση της άμυνας μπόρεσε να νικήσει τον Τζίτζι Μπουφόν και να χαρίσει στην ομάδα του την πρόκριση.

Στα προημιτελικά η Ίντερ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αταλάντα - Σπέτσια.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα