Ρόμα - Τορίνο: Ο Ράντονιτς έπιασε τα γεννητικά του όργανα κι έβρισε τον Μαντσίνι, αλλά δεν είδε ούτε κάρτα (vid)

Ρόμα - Τορίνο: Ο Ράντονιτς έπιασε τα γεννητικά του όργανα κι έβρισε τον Μαντσίνι, αλλά δεν είδε ούτε κάρτα (vid)

bet365

Ο Νεμάνια Ράντονιτς φλέρταρε με την αποβολή στο φινάλε του Ρόμα-Τορίνο καθώς έπιασε τα γεννητικά του όργανα βρίζοντας στα σέρβικα τον Μαντσίνι της Ρόμα, αλλά για καλή του τύχη ο ρέφερι που ήταν δίπλα στη φάση δεν του έδειξε καν κάρτα.

Παιχνίδι της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Ολίμπικο» που να μην περιλαμβάνει νεύρα και φινάλε-θρίλερ, δεν... γίνεται. Τέτοια ήταν η ατμόσφαιρα και στην αναμέτρηση των Τζιαλορόσι κόντρα στην Τορίνο, με τα πνεύματα να οξύνονται προς το 90' και τον Πορτογάλο τεχνικό να αποβάλλεται για άλλη μια φορά στη σεζόν στο 89'. Λίγα λεπτά δηλαδή πριν το χαμένο πέναλτι του Μπελότι (90+2') και το «buzzer-beater» ισοφάρισης του Νεμάνια Μάτιτς στο 90+4'!

Με τους σφυγμούς στα ύψη, όμως, υπήρξε και συνέχεια στην ένταση μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Νεμάνια Ράντονιτς ήταν ο πρωταγωνιστής μαζί με τον Μαντσίνι της Ρόμα, καθώς μετά από αψιμαχία που είχαν, ο πρώτος έκανε προκλητική χειρονομία, πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα και βρίζοντάς τον στα σερβικά.

Παρά το γεγονός πως ο διαιτητής Ραπουάνο ήταν δίπλα στη φάση, ο διεθνής Σέρβος τη γλίτωσε και μάλιστα, δεν αντίκρισε καν κίτρινη κάρτα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα