Μπακαγιόκο: «Έβαλαν τη ζωή μας σε κίνδυνο»

Μπακαγιόκο: «Έβαλαν τη ζωή μας σε κίνδυνο»

Newsroom
Μπακαγιόκο: «Έβαλαν τη ζωή μας σε κίνδυνο»

bet365

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Τιμουέ Μπακαγιόκο, μίλησε για το βίντεο από την στιγμή της σύλληψής του αμφισβητώντας τη μέθοδο της ιταλικής αστυνομίας και τονίζοντας, «έθεσαν τη ζωή μας σε κίνδυνο»!

Ο Γάλλος μέσος, Τιμουέ Μπακαγιόκο, συνελήφθη από την αστυνομία σε κεντρικό δρόμο του Μιλάνου πριν από δύο εβδομάδες. Το βίντεο της σύλληψής του έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ο ίδιος αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματά του για αυτό το επεισόδιο μέσω ενός βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Γάλλος μέσος, πολύ ήρεμος, εκφράζει τη λύπη του για τον τρόπο που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, κρίνοντας ότι η αστυνομία το παράκανε. «Το να κάνω λάθος είναι ανθρώπινο, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Από την άλλη, ο τρόπος και η μεθοδολογία που χρησιμοποιείται είναι για μένα προβληματικός. Νομίζω ότι προχώρησε περισσότερο από όσο έπρεπε. Γιατί δεν μου ζήτησαν απλώς τα χαρτιά του οχήματος, επικοινωνώντας;», αναρωτιέται ο πρώην άσος της Μονακό.

«Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα δεν τα βλέπουμε όλα. Αυτό είναι το πιο ήσυχο μέρος από όλα όσα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί. Βρέθηκα με το όπλο ένα μέτρο μακριά μου, στο παράθυρο του συνοδηγού. Σαφώς έθεσαν τη ζωή μας σε κίνδυνο», είπε.

«Οι συνέπειες θα μπορούσαν να ήταν πολύ πιο σοβαρές αν δεν είχα διατηρήσει την ψυχραιμία μου, αν δεν είχα την ευκαιρία να κάνω τη δουλειά που κάνω και να με αναγνωρίσουν εγκαίρως. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτό, είναι λάθος να γνωρίζουμε ότι δεν έχετε καμία βεβαιότητα για τους υπόπτους που συνελήφθησαν. Ποιες θα ήταν οι συνέπειες; Θα με πήγαιναν στο τμήμα; Αυτό εγείρει πολλά ερωτηματικά για άλλη μια φορά. Δεν είναι αποδεκτό να θέτεις σε κίνδυνο ζωές», προσθέτει ο Γάλλος που στέφθηκε πρωταθλητής Ιταλίας τον Μάιο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα