Ζλάταν - Μίλαν: Ο ηγετικός λόγος στα αποδυτήρια που έγινε viral μετά την κατάκτηση του Scudetto! (vid)

Ζλάταν - Μίλαν: Ο ηγετικός λόγος στα αποδυτήρια που έγινε viral μετά την κατάκτηση του Scudetto! (vid)

Newsroom
Ζλάταν - Μίλαν: Ο ηγετικός λόγος στα αποδυτήρια που έγινε viral μετά την κατάκτηση του Scudetto! (vid)

bet365

Τίποτα λιγότερο από έναν πρωταθλητή, τίποτα λιγότερο από τον Ζλάταν. Ο Σουηδός σούπερ σταρ έβγαλε τον πιο iconic ηγετικό λόγο στα αποδυτήρια, αναποδογύρισε τραπέζια, έστειλε μήνυμα παραμονής και το σύνθημα της... φιέστας.

Η Μίλαν επέστρεψε στην κορυφή του Campionato μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια κι αν υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ της ομάδας του 2011 και του 2022, αυτός είναι διόλου τυχαία ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο απόλυτος σταρ των Ροσονέρι άλλαξε πλήρως το DNA της ομάδας, το εμφύσησε στο νεανικό σύνολο του Στέφανο Πιόλι κι έκανε πράξη την υπόσχεσή του να οδηγήσει την αγαπημένη του Μίλαν στο πρωτάθλημα πριν αποσυρθεί. Κι ο ηγετικός λόγος που έβγαλε στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του Scudetto περιέχει όσα περιμένει κανείς από τον έναν και μοναδικό «Ίμπρα».

Όπως φαίνεται στο ξεχωριστό βίντεο που ανήρτησε η επίσημη Μίλαν στα social media, ο Ζλάταν αρχικά συγκεντρώνει τους συμπαίκτες του και αρχίζει τον λόγο του λέγοντας «Μείνετε ήσυχοι, δεν πρόκειται να πω αντίο». Υποδεικνύοντας έτσι ότι θα συνεχίσει τουλάχιστον για ακόμα μία σεζόν στο «Σαν Σίρο». Στη συνέχεια, αποθέωσε συμπαίκτες και τεχνικό σταφ για τη δουλειά και την αλλαγή νοοτροπίας και το... καλύτερο το κρατούσε για φινάλε. Αφού προέτρεψε τους συμπαίκτες του να πανηγυρίσουν ως γνήσιοι πρωταθλητές, φώναξε για άλλη μια φορά ότι όλη η Ιταλία ανήκει στη Μίλαν και «βρυχήθηκε» πετώντας το τραπέζι των αποδυτηρίων.

«Μαζευτείτε όλοι εδώ. Παιδιά, μείνετε ήσυχοι. Δεν πρόκειται να πω ''αντίο''. Από την πρώτη ημέρα που επέστρεψα στην ομάδα -μετά ήρθαν και άλλοι-, πολύ λίγοι πίστευαν σε εμάς. Αλλά όταν καταλάβαμε πως πρέπει να κάνουμε θυσίες, να υποφέρουμε, να πιστέψουμε και να δουλέψουμε, όταν έγιναν όλα αυτά, γίναμε σύνολο. Κι όταν είσαι ένα σύνολο, μπροείς να πετύχεις όσα πετύχαμε εμείς. Τώρα είμαστε πρωταθλητές Ιταλίας. Και πρώτα απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες. Τώρα μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον Πάολο Μαλντίνι, τον Ρίκι Μασάρα, τον Ιβάν Γκαζίδη. Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήμασταν πραγματικό σύνολο αυτή τη σεζόν. Κανείς δεν πίστευε σε εμάς στην αρχή της περιόδου, αλλά μέσα από τις παραπάνω αξίες, γίναμε πιο δυνατοί. Είμαι πολύ περήφανος για όλους σας. Τώρα, κάντε μου μια χάρη: πανηγυρίστε σαν πρωταθλητές, διότι δεν ανήκει μόνο το Μιλάνο στη Μίλαν, αλλά όλη η Ιταλία»!

Απολαύστε το βίντεο:

 

SERIE A Τελευταία Νέα