Γιουβέντους: Ο Πούλισικ στα υπόψιν για διάδοχος του Ντιμπάλα

Γιουβέντους: Ο Πούλισικ στα υπόψιν για διάδοχος του Ντιμπάλα

bet365

Ο Κρίστιαν Πούλισικ φέρεται να είναι ένας εκ των βασικών στόχων της Γιουβέντους για την αντικατάσταση του Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά από οκτώ χρόνια, Πάουλο Ντιμπάλα και Γιουβέντους παίρνουν χωριστούς δρόμους, καθώς ο Αργεντινός αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι και φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η πλευρά του διαψεύδει τις φήμες, το σίγουρο είναι πως οι Μπιανκονέρι βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη για την αντικατάσταση του «Joya» και όπως αναφέρει το «Tuttosport», ψηλά στη λίστα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φιγουράρει ο Κρίστιαν Πούλισικ!

Ο 23χρονος Αμερικανός εξτρέμ απασχολεί τη Γηραιά Κυρία, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του από την Τσέλσι. Με συμβόλαιο ως το 2024, ο διεθνής με την Team USA δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ρόλο βασικού στα πλάνα του Τόμας Τούχελ κι έτσι οι άνθρωποι της Γιουβέντους τον έχουν στο στόχαστρο, ως μία από τις τουλάχιστον πέντε ενισχυτικές κινήσεις που σκοπεύουν να κάνουν κατόπιν εισήγησης του Αλέγκρι ώστε να γίνουν ξανά διεκδικητές του Scudetto την επόμενη σεζόν.

Το όνομα του Πούλισικ, πάντως, σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα είναι ένα από τα δύο που έχουν κυκλωμένα οι ιθύνοντες της Γιούβε για τη θέση του εξτρέμ. Το δεύτερο είναι αυτό του σταρ της Σασουόλο, Τζιάκομο Ρασπαντόρι, μία σαφώς πιο οικονομική και εφικτή επιλογή για τους Μπιανκονέρι στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα