Λάτσιο: Απάντησε στον Μουρίνιο και το «καρφί» του για το γκολ οφσάιντ

Newsroom
Λάτσιο: Απάντησε στον Μουρίνιο και το «καρφί» του για το γκολ οφσάιντ

bet365

Με τη διαιτησία του Λάτσιο - Σπέτσια, τα ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ομάδας του με την Μπολόνια, με τους «λατσιάλι» να απαντούν μέσω επίσημης ανακοίνωσης στον Πορτογάλο προπονητή!

Η Ρόμα έχασε πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για Ευρώπη μετά το 0-0 κόντρα στην Μπολόνια, γεγονός που επέτρεψε στην συμπολίτισσα Λάτσιο, με το δικό της 4-3 επί της Σπέτσια, να τη φθάσει στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A. Ωστόσο, το τέταρτο γκολ των λατσιάλι έφερε πολλές αντιδράσεις δεδομένου ότι ο σκόρερ ήταν πίσω από τον τερματοφύλακα, αλλά για να θεωρείται σε κανονική θέση, θα έπρεπε να καλύπτεται τουλάχιστον από δυο άλλους outfield ποδοσφαιριστές.

«Είμαι 22 χρόνια στην προπονητική κι ενώ πολλά μπορούν ν' αλλάξουν στο ποδόσφαιρο σε τόσα χρόνια, ακόμα μια ομάδα μπορεί τελικά να πάρει νίκη με γκολ οφσάιντ. Και το Σάββατο, μια ομάδα κατάφερε να νικήσει με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει» δήλωσε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο ο προπονητής των «τζιαλορόσι» Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ισοπαλία δίχως τέρματα της δικής του Ρόμα με την Μπολόνια.

Η δήλωση του «Special One» δεν έμεινε αναπάντητη από τους «λατσιάλι» οι οποίοι μέσω επίσημης ανακοίνωσης τόνισαν τα εξής:

«Το γεγονός ότι το 2022 ένας προπονητής άλλης ομάδας κατά τη συνέντευξη Τύπου αναφέρεται επανειλημμένα σε υποτιθέμενες εύνοιες της διαιτησίας σε ανταγωνιστικές ομάδες κι ότι ταυτόχρονα ορισμένοι δημοσιογράφοι, με δηλωμένη προτίμηση συλλόγου, υποστηρίζουν αυτό το επιχείρημα, ξεχνώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα και το καθήκον της αμεροληψίας, καταδεικνύει ορισμένα πράγματα: η Λάτσιο είναι εμμονικά στις σκέψεις τους περισσότερο από άλλους επαγγελματικούς στόχους. Ότι, όπως συμβαίνει συχνά, κανείς κοιτάζει τι γίνεται στα σπίτια των άλλων για να αποσπάσει την προσοχή από χαμένα ματς και επεισόδια που έχουν συμβεί στο δικό του σπίτι, προς όφελός του, κάτω από τα μάτια όλων. Ότι παρά την ανάγκη να εξελιχθεί η εικόνα του ποδοσφαίρου στην Ιταλία, ορισμένοι παίκτες έχουν κολλήσει με τη συνεχή επανάληψη κατηγοριών κατά των διαιτητών και του VAR, ότι πολύ συχνά αυτές οι συμπεριφορές οι κατηγορίες απέναντι σε διαιτητές και η έλλειψη αντικειμενικότητας στη δημοσιογραφία παραβλέπονται. Η Λάτσιο απορρίπτει τις επικρίσεις και τους υπαινιγμούς, συνεχίζει να πιστεύει ότι οι αξίες επιδεικνύονται στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα τηλεοπτικά πάνελ. Η Λάτσιο δεν πρόκειται ποτέ να γίνει το άλλοθι ή ο αποδιοπομπαίος τράγος κανενός. Η γραμμή του συλλόγου είναι να μη συζητάει αποφάσεις που ελήφθησαν στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και όταν πρόκειται για αποφάσεις που συνέβησαν ενάντια στην ομάδα μας, όπως το φάουλ του Τονάλι στον Ατσέρμπι στο Λάτσιο - Μίλαν στην φάση του γκολ ή η αγκωνιά εντός περιοχής του Ιμπάνεθ στον Μιλίνκοβιτς στο ντέρμπι με τη Ρόμα για να αναφέρουμε δύο αν και υπάρχουν πολλά ακόμα καθοριστικά συμβάντα για τα οποία επιλέξαμε τη σιωπή από σεβασμό στους διαιτητές στο γήπεδο και το VAR, σεβασμό που άλλοι δεν έδειξαν και συνεχίζουν να μην επιδεικνύουν»

 

SERIE A Τελευταία Νέα