Μουρίνιο κατά Λάτσιο και διαιτησίας: «Νίκη με γκολ οφσάιντ, 22 χρόνια δεν αλλάζει τίποτα»! (vid)

Μουρίνιο κατά Λάτσιο και διαιτησίας: «Νίκη με γκολ οφσάιντ, 22 χρόνια δεν αλλάζει τίποτα»! (vid)

bet365

Με το γκολ του Ατσέρμπι στο φινάλε της αναμέτρησης της Λάτσιο με την Σπέτσια τα έβαλε ο Ζοσέ Μουρίνιο κατηγορώντας την διαιτησία, λίγο μετά το 0-0 της δικής του Ρόμα με την Μπολόνια και την ισοβαθμία των Ρωμαίων.

Οι «τζιαλορόσι» δεν κατάφεραν να πάρουν όλους τους βαθμούς από το δικό τους ματς, πράγμα που σήμανε την ισοβαθμία με τους συμπολίτες τους, «λατσιάλι». Οι τελευταίοι επικράτησαν 4-3 της Σπέτσια το Σάββατο, με το γκολ του Ατσέρμπι να μην καταλαβαίνει κανείς αν τελικά θα έπρεπε να μετρήσει ή όχι, εκτός από τον VAR που αποφάσισε πως όλα ήταν νόμιμα στη φάση.

Ο σκόρερ του τέταρτου γκολ της Λάτσιο ήταν πίσω από τον τερματοφύλακα και για να θεωρείται σε κανονική φάση θα έπρεπε να καλύπτεται τουλάχιστον από δυο άλλους outfield ποδοσφαιριστές.

Κι ενώ δείχνει να είναι ένας στην ίδια ευθεία, οι υπόλοιποι αμυνόμενοι δεν φαίνεται να βρίσκονται μαζί του.

«Είμαι 22 χρόνια στην προπονητική κι ενώ πολλά μπορούν ν' αλλάξουν στο ποδόσφαιρο σε τόσα χρόνια, ακόμα μια ομάδα μπορεί τελικά να πάρει νίκη με γκολ οφσάιντ. Και το Σάββατο, μια ομάδα κατάφερε να νικήσει με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει» ισχυρίστηκε ο Μουρίνιο μετά την ισοπαλία δίχως τέρματα της δικής του Ρόμα με την Μπολόνια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα