Ρόμα - Μπολόνια 0-0: Γκέλα στη «μάχη» της Ευρώπης (vid)

Newsroom
Ρόμα - Μπολόνια 0-0: Γκέλα στη «μάχη» της Ευρώπης (vid)

bet365

Είχε τις ευκαιρίες, δεν βρήκε, όμως, το γκολ η Ρόμα κόντρα στην Μπολόνια (0-0) κι έχασε έδαφος που μπορεί να αποβεί καθοριστικό στη «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Τρίτωσε η αποτυχία για τη Ρόμα και μετά το άτυπο «game-over» για το Champions League, βάζει σε κίνδυνο και την απλή εξασφάλιση της Ευρώπης. Οι Τζιαλορόσι που προέρχονταν από την ισοπαλία με Νάπολι και την ήττα από την Ίντερ στο Μιλάνο, έμειναν στο απόλυτο μηδέν εντός έδρας απέναντι στην Μπολόνια (0-0), σε απρόσμενο «στραβοπάτημα» που της δημιουργεί μπελάδες από το πουθενά ακόμα και για την 7η θέση που οδηγεί στο Conference League.

Ματς γεμάτο από ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, οι Ρωμαίοι όσο πλησίασαν στο γκολ με Έιμπραχαμ και Πελεγκρίνι άλλο τόσο κινδύνευσαν να γνωρίσουν το μέγιστο κάζο αν οι Ροσομπλού δεν σπαταλούσαν τις δικές τους ευκαιρίες. Πιο σημαντική αυτή του Μπάροου στις καθυστερήσεις, με τον στράικερ από τη Γκάμπια να βγαίνει τετ-α-τετ αλλά να στέλνει τη μπάλα στη συμβολή των δοκών, σε μία φάση που ακυρώθηκε μεν για οφσάιντ αλλά ήταν οριακή και κατά πάσα πιθανότητα θα εξεταζόταν από το VAR.

Το 0-0 δεν άλλαξε και ήταν το τελικό αποτέλεσμα κι έτσι η Ρόμα δεν ξέφυγε από τη συμπολίτισσα Λάτσιο, μαζί με την οποία συγκατοικούν στην 5η θέση με 59 βαθμούς. Από κει και πέρα, όμως, παραμονεύει η Φιορεντίνα στο -3 και την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα κληθεί να την αντιμετωπίσει στη Φλωρεντία, ενώ γερά στο παιχνίδι είναι και η Αταλάντα από την 8η θέση και το -4, αλλά με ματς λιγότερο! Όλα αυτά τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα