Γιουβέντους: Οι λόγοι που ο Ντιμπάλα είπε «όχι» σε νέο συμβόλαιο

Γιουβέντους: Οι λόγοι που ο Ντιμπάλα είπε «όχι» σε νέο συμβόλαιο

Κώστας Τόπας
Γιουβέντους: Οι λόγοι που ο Ντιμπάλα είπε «όχι» σε νέο συμβόλαιο

bet365

Η Γιουβέντους άλλαξε στάση και αποφάσισε να ρίξει τις οικονομικές απολαβές του Πάουλο Ντιμπάλα. Γεγονός που προκάλεσε την αρνητική απάντηση του 28χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Το πρωί της Δευτέρας (21/03) ο Πάουλο Ντιμπάλα μετέβη μαζί με τον ατζέντη του, στα γραφεία της Γιουβέντους προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Η συνάντηση διήρκεσε μερικές ώρες και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, οι «μπιανκονέρι» φέρεται να πρόσφεραν στον Ντιμπάλα χαμηλότερο μισθό από αυτόν που είχε συμφωνηθεί πριν από λίγους μήνες, με αποτέλεσμα ο 28χρονος επιθετικός να αρνηθεί τη νέα πρόταση.

Αρχικά, οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για μια νέα συμφωνία 11 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους (περίπου εννέα εκατομμύρια ευρώ συν δύο εκατομμύρια ευρώ πρόσθετα), αλλά οι ιθύνοντες της Γιουβέντους άλλαξαν στάση στην τελευταία τους συνάντηση.

Σύμφωνα με το Calciomercato.com, η Γιουβέντους προσέφερε στον Ντιμπάλα μια συμφωνία επτά εκατομμυρίων ευρώ ετησίως συν μπόνους. Ωστόσο, η διάρκεια του νέου συμβολαίου θα ήταν μικρότερη από αυτή που συμφωνήθηκε πριν από λίγους μήνες, καθώς του πρότειναν τριετές συμβόλαιο αντί για τετραετές.

Το Sky Sport Italia αναφέρει ότι ο μισθός που πρόσφεραν οι «μπιανκονέρι» ήταν ακόμη χαμηλότερος, της τάξης των έξι εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, αλλά θα έφτανε τα 10 εκατομμύρια ευρώ με πρόσθετα.

Παρ' όλα αυτά οι δύο πλευρές πιθανότατα θα συναντηθούν ξανά τις επόμενες εβδομάδες καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα, με το μέλλον του Πάουλο Ντιμπάλα να παραμένει στον «αέρα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα