Ντιμπάλα: Στα γραφεία της Γιουβέντους για την ανανέωσή του (vid)

Ντιμπάλα: Στα γραφεία της Γιουβέντους για την ανανέωσή του (vid)

Κώστας Τόπας
Ντιμπάλα: Στα γραφεία της Γιουβέντους για την ανανέωσή του (vid)

bet365

Αισιο τέλος φαίνεται πως έχει η υπόθεση ανανέωσης του Πάουλο Ντιμπάλα με την Γιουβέντους, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μετέβη το πρωί της Δευτέρας (21/01) στα γραφεία της ομάδας για υπογραφές.

Η διοίκηση της «Γηραιάς Κυρίας» ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2022, από το περασμένο καλοκαίρι. Από τον Οκτώβρη μέχρι και τον περασμένο μήνα, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών «πάγωσαν», μετά τις υψηλές απαιτήσεις που είχε από την διοίκηση των «μπιανκονέρι» για τον Ντιμπάλα ο ατζέντης του.

Τελικά όπως όλα δείχνουν αναμένεται να έχουμε αίσιο τέλος γύρω από αυτή την υπόθεση, καθώς το πρωί της Δευτέρας (28/03) ο 28χρονος Αργεντινός μετέβη μαζί με τον μάνατζερ του στα γραφεία της Γιουβέντους για να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, ο Ντιμπάλα με το νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2026 θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος του ρόστερ, καθώς οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνάνε τα 8 εκατομμύρια ευρώ συν 2 εκατομμύρια ευρώ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα