Μίλαν - Ουντινέζε 1-1: Νέα «γκέλα» και ευκαιρία για Ίντερ - Νάπολι

Βασίλης Μπαλατσός
Μίλαν - Ουντινέζε 1-1: Νέα «γκέλα» και ευκαιρία για Ίντερ - Νάπολι

bet365

Η πρωτοπόρος της Serie A, Μίλαν, «γκέλαρε» για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, καθώς έμεινε στην ισοπαλία με την Ουντινέζε (1-1) και έδωσε ευκαιρία στις «διώκτριες» Ίντερ και Νάπολι να τη φτάσουν.

Η Μίλαν δεν έμαθε από το «πάθημα» της με τη Σαλερνιτάνα και «γκέλαρε» για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική της Serie A, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Ουντινέζε στο «Σαν Σίρο», ενώ είχε προηγηθεί. Οι πρωτοπόροι του ιταλικού πρωταθλήματος απέχουν τρεις βαθμούς τόσο από την πρωταθλήτρια Ίντερ, η οποία έχει δύο ματς λιγότερα, όσο και από τη Νάπολι η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Oι «Ροσονέρι» αντιμετώπισαν δυσκολία στην παραγωγή φάσεων κόντρα στην οργανωμένη άμυνα της Ουντινέζε, όμως κατάφεραν να ανοίξουν στο σκορ στο 29' με τον Ράφαελ Λεάο με πλασέ μετά από ασίστ του Τονάλι. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 66' με τον Ουντόντζι μετά από γύρισμα του Ρομπέρτο Περέιρα. Οι «Φριουλιάνι» κατάφεραν να διαχειριστούν το προβάδισμα τους και απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα