Σαλερνιτάνα - Μίλαν 2-2: Κάζο στην έδρα της ουραγού (vid)

Σαλερνιτάνα - Μίλαν 2-2: Κάζο στην έδρα της ουραγού (vid)

bet365

Πέταξε στα... σκουπίδια το διπλό επί της Ίντερ η Μίλαν, η οποία γκέλαρε στην έδρα της ουραγού Σαλερνιτάνα (2-2) κι έδωσε την ευκαιρία στους Νερατζούρι να προσπεράσουν στην κορυφή με +4.

Απρόσμενη γκέλα για τη Μίλαν που… πονάει και της στοιχίζει σημαντικό έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Στο φαινομενικά πιο εύκολο εμπόδιο μετά τα συνεχόμενα ματς με Ίντερ, Γιουβέντους, Λάτσιο και Σαμπντόρια, οι Ροσονέρι έχασαν βαθμούς από την ουραγό Σαλερνιτάνα, σώζοντας μάλιστα τον βαθμό της ισοπαλίας στο 77’ (2-2).

Κι όμως, όλα φάνηκαν πως θα κυλήσουν άνετα κι ευνοϊκά για την πρωτοπόρο του Campionato. Χάρη στη συνδρομή της παιδικής αμυντικής συμπεριφοράς των νεοφώτιστων, ο Ζουνιόρ Μεσίας έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μίλαν από το 5ο λεπτό, πλασάροντας ανενόχλητος τον Ζέπε έπειτα από την ασίστ του Τεό Ερναντέζ.

Η Σαλερνιτάνα, όμως, αποδείχθηκε πεισματάρα και με τη σειρά της τιμώρησε τους Ροσονέρι για τα δικά τους αμυντικά λάθη. Στο 29’, από την εντελώς άστοχη έξοδο του Μενιάν που άφησε ανυπεράσπιστη την εστία του, ο Μπονατσόλι έπιασε το άμεσο βολ-πλανέ και έστειλε τη μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο στα δίχτυα, αφού ο Ερναντέζ δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Το μοτίβο των εκατέρωθεν ευκαιριών συνεχίστηκε και στο β’ μέρος. Ο Ράφαελ Λεάο άγγιξε το 1-2 στο 47’ αλλά η μπάλα μετά το τρομερό ψαλιδάκι του πέρασε «ξυστά» από το κάθετο δοκάρι. Κι εκεί που προσπαθούσε απελπισμένα να ξαναπάρει το προβάδισμα η Μίλαν, ο Τζούριτς με κεφαλιά στο 72’ από τη σέντρα του Ματσόκι υπέβαλε σε… ψυχρολουσία τους Μιλανέζους, σφραγίζοντας την ανατροπή. Ο Ρέμπιτς ισοφάρισε άμεσα, με χαμηλό σουτ που κατέληξε στη γωνία του Ζέπε για το 2-2 στο 77’. Το 2-3, όμως, δεν έγινε ποτέ κι έτσι η Μίλαν υπέπεσε σε στραβοπάτημα που μπορεί να την αφήσει τέσσερις βαθμούς πίσω από την Ίντερ, αν οι πρωταθλητές κάνουν το δύο στα δύο στα ματς τους που εκκρεμούν. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά από το 2016 που η ουραγός μένει αήττητη στη Serie A απέναντι στον πρωτοπόρο της αγωνιστικής!

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (73’ Φλορέντσι), Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι, Μπενασέρ (46’ Κεσί), Μεσίας (73’ Σαλεμάκερς), Ντίαθ (61’ Ρέμπιτς), Λεάο, Ζιρού

 

SERIE A Τελευταία Νέα