Βλάχοβιτς: «Δεν αισθάνομαι πίεση με το "7" του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πλάτη μου»

Βλάχοβιτς: «Δεν αισθάνομαι πίεση με το "7" του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πλάτη μου»

Κώστας Τόπας
Βλάχοβιτς: «Δεν αισθάνομαι πίεση με το "7" του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πλάτη μου»

bet365

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο προτίμησε την Γιουβέντους από την Άρσεναλ, ενώ μάλιστα τόνισε πως αισθάνεται καμία πίεση που θα φοράει το νούμερο «7» στην πλάτη του, που είχε στο παρελθόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αδιαμφισβήτητα η μεταγραφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς στην Γιουβέντους από την Φιορεντίνα έναντι 70+11,6 εκατομμυρίων ευρώ, ήταν η σπουδαιότερη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Για τον Σέρβο κορυφαίο στράικερ της Serie A, Γιουβέντους και Άρσεναλ έδωσαν σπουδαία μάχη, ωστόσο οι «μπιανκονέρι» ήταν τελικά εκείνοι που κέρδισαν την υπογραφή του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γιουβέντους, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς εξήγησε τον λόγο που επέλεξε την «Γηραιά Κυρία», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο «7» που θα έχει στην πλάτη του, τονίζοντας πως δεν αισθάνεται καμία πίεση που θα φοράει τον αριθμό που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη θητεία του στην ιταλική ομάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος που υπέγραψα με τη Γιουβέντους. Ένα ένδοξο κλαμπ. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και να πετύχω σπουδαία αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Γιουβέντους και όλους τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Υπήρχαν πολλές φήμες για ξένους συλλόγους, αλλά η επιλογή ήταν εύκολη γιατί ο σύλλογος και εγώ έχουμε παρόμοιο DNA. Πολεμάμε και υποφέρουμε ε όταν χρειάζεται. Νομίζω ότι είναι μέρος της νοοτροπίας μου επίσης, οπότε η επιλογή δεν ήταν δύσκολη», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το «7» του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και για το αν μετακομίσει στο σπίτι που έμενε ο Πορτογάλος αστέρας στο Τορίνο.

«Η φανέλα με το νούμερο 7 δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Όλοι οι αριθμοί είναι σημαντικοί εδώ. Το επέλεξα γιατί είναι το πιο κοντά στον αριθμό 9. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να φτάσουμε τους στόχους μας. Ο αριθμός της φανέλας δεν είναι σημαντικός. Η αποφασιστικότητα και η δέσμευση είναι αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Δεν με νοιάζουν τα υπόλοιπα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε παιχνίδια. Δεν θα μετακομίσω στο σπίτι που έμενε ο Κριστιάνο. Πρέπει να παραμείνω ταπεινός. Το γήπεδο είναι το μόνο που έχει σημασία. Το να κερδίζω παιχνίδια είναι το μόνο που θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 22χρονος στράικερ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα