Βλάχοβιτς: Η Γιουβέντους προσφέρει Κουλουσέφσκι και 35 εκατ. ευρώ στη Φιορεντίνα για τον Σέρβο επιθετικό

Κώστας Τόπας
Βλάχοβιτς: Η Γιουβέντους προσφέρει Κουλουσέφσκι και 35 εκατ. ευρώ στη Φιορεντίνα για τον Σέρβο επιθετικό

bet365

Η Γιουβέντους μοιάζει αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, γι' αυτό και προσφέρει στην Φιορεντίνα τον Ντέγιαν συν 35 εκατομμύρια ευρώ για να την πείσει να παραχωρήσει τον Σέρβο επιθετικό.

Ο 21χρονος επιθετικός της Φιορεντίνα συνεχίζει τις εντυπωσιακές του επιδόσεις τη φετινή σεζόν. Στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με τη Τζένοα, βρήκε γι' ακόμη μία φορά δίχτυα και έτσι έφτασε τα 17 τέρματα σε 21 αγώνες.

Οπως είναι λογικό ο Βλάχοβιτς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρων αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως της Άρσεναλ, της Τότεναμ αλλά και της Γιουβέντους. Στην Ιταλία το τελευταίο διάστημα αναφέρουν ότι ο νεαρός στράικερ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Serie Α και πως επιθυμία του είναι να αγωνιστεί για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Γι' αυτό και η «Γηραιά Κυρία» σύμφωνα με το «Sky Sport Italia» αποφάσισαν να κάνουν άμεσα την κίνηση τους για να τον αποκτήσουν, αντί να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι.

Η Φιορεντίνα ζητά 70 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Γιουβέντους πρότεινε μία προσφορά των 35 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Κουλουσέφσκι, ο οποίος αποτιμάται στα 35 εκατομμύρια ευρώ στην αγορά, ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Οι «βιόλα» έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμοι να ακούσουν προσφορές τον Ιανουάριο, αν και θα προτιμούσαν να πουλήσουν τον σταρ της ομάδας του σε ομάδα που δεν ανήκει στην Ιταλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα