Σαλερνιτάνα - Λάτσιο 0-3: Πρώτη νίκη για το 2022 με «καυτό» Ιμόμπιλε

Σαλερνιτάνα - Λάτσιο 0-3: Πρώτη νίκη για το 2022 με «καυτό» Ιμόμπιλε

Βασίλης Μπαλατσός
Σαλερνιτάνα - Λάτσιο 0-3: Πρώτη νίκη για το 2022 με «καυτό» Ιμόμπιλε

bet365

H Λάτσιο μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα πήρε την πρώτη της νίκη για το 2022, καθώς πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σαλερνιτάνα. Ανατροπή της Τορίνο κόντρα στη Σαμπντόρια, μέσα στη Γένοβα.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Έμπολι και την ήττα στο Μιλάνο από την Ίντερ, η Λάτσιο επέστρψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3-0 της Σαλερνιτάνα εκτός έδρας. Οι Ρωμαίοι βρίσκονται στην 6η θέση της Serie A και μετά από το πρώτο τους τρίποντο για το 2022 έφτασαν τους 35 βαθμούς, ενώ η Σαλερνιτάνα παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι από το 10', καθώς ο Τσίρο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ στο 7' και στο 10' έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο διεθνής Ιταλός σέντερ φορ έφτασε τα 15 γκολ του μέσα στη σεζόν και τα 140 με τη φανέλα των «Αετών». Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λατσάρι στο 66'.

Ανατροπή για την «ψυχωμένη» Τορίνο μέσα στη Γένοβα

Η Τορίνο μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Λουίτζι Φεράρις» κόντρα στη Σαμπντόρια, όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να παραμένει σε επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στο 18' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πλασέ του Καπούτο, όμως πριν τη συμπλήρωση δεκαλέπτου, στο 27' ο Σινγκό έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν στο δεύτερο και δικαιώθηκαν στο 67' όταν ο Λούκιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πρατ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

 

SERIE A Τελευταία Νέα