Λάτσιο - Έμπολι 3-3: Έσωσαν τον βαθμό με «buzzer beater» οι Ρωμαίοι

Βασίλης Μπαλατσός
Λάτσιο - Έμπολι 3-3: Έσωσαν τον βαθμό με «buzzer beater» οι Ρωμαίοι

bet365

O Mιλίνκοβιτς - Σάβιτς με γκολ στις καθυστερήσεις έκανε το 3-3 για τη Λάτσιο κόντρα στην Έμπολι και την έσωσε από την εντός έδρας ήττα. Με το δεξί στο 2022 η Βερόνα, 2-1 τη Σπέτσια.

Η Λάτσιο δεν ξεκίνησε ιδανικά το 2022, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στη Ρώμη την Έμπολι, με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να είναι ο ήρωας των «Λατσιάλι», καθώς διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στις καθυστερήσεις και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι σόκαραν την ομάδα του Σάρι, καθώς χρειάστηκαν οκτώ λεπτά για να προηγηθούν με δύο γκολ. Στο 6' ο Μπαχράμι άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζουρκόβσκι έκανε το 0-2. Στο 14΄ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Τσίρο Ιμόμπιλε στη περιοχή και ο διεθνής φορ με κεφαλιά μείωσε σε 1-2.

Στο 66' ο δημιουργός του πρώτου γκολ των Ρωμαίων, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έγινε εκτελεστής και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 2-2. Οι «Λατσιάλι» είχαν το «μομέντουμ», όμως η Έμπολι «χτύπησε» ξανά και στο 75' ο Ντι Φρανσέσκο έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του. Εν τέλει πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, καθώς στο 90+4' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Με το «δεξί» μπήκε στο 2022 η Βερόνα, καθώς κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Σπέτσια και να την αφήσει δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Την αναμέτρηση έκρινε ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, Τζιανλούκα Καπράρι, ο οποίος χτύπησε δις στο 59' και στο 70', με τη Σπέτσια να καταφέρνει μόνο να μειώσει το σκορ, με τον Έρλικ στο 85΄ να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα