Μουρίνιο: «Νιώθω τόσο χαρούμενος που είχα ρίξει άκυρο στη Μίλαν»

Κώστας Τόπας
Μουρίνιο: «Νιώθω τόσο χαρούμενος που είχα ρίξει άκυρο στη Μίλαν»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι πριν από τρία χρόνια απέρριψε πρόταση της Μίλαν, τονίζοντας πως νιώθει χαρούμενος και δικαιωμένος που είπε «όχι» στους «ροσονέρι».

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τη Ρόμα καθώς επικράτησε με 3-1 και πλησίασε στο -1 από την κορυφή. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία, ενώ οι οπαδοί της Μίλαν, γιούχαραν σε κάθε ευκαιρία τον τεχνικό της Ρόμα, ο οποίος μετά το τέλος του ματς, τους έδωσε μια απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο «Special One», αποκάλυψε ότι πριν από τρία χρόνια απέρριψε πρόταση της Μίλαν, τονίζοντας πως νιώθει χαρούμενος και δικαιωμένος που είπε «όχι» στους «ροσονέρι».

«Μου είχε κάνει πρόταση η Μίλαν πριν από μερικά χρόνια. Το σκεφτόμουν σοβαρά για τρεις μέρες, αλλά τώρα μπορώ να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που αρνήθηκα και δεν ήρθα εδώ.

Είμαι επαγγελματίας! Έχω πολλά συναισθήματα όμως και έχω τεράστια όρεξη για να κάνω καλά πράγματα με τη Ρόμα. Θέλω να γράψω ιστορία με αυτόν τον σύλλογο.

Είδα ότι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι οπαδοί της Μίλαν με αποδοκίμαζαν. Το ξαναλέω πως μετά από αυτό νιώθω διπλά χαρούμενος για το γεγονός που είπα “όχι” στην πρόταση τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα