Μοράτα: Μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Μοράτα: Μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα

bet365

Ίσως και εντός της νέας εβδομάδας να τελειώσει η μετακίνηση του Αλβάρο Μοράτα στην Μπαρτσελόνα καθώς η υπόθεσή του παρουσιάζεται κατά 95% τελειωμένη.

Η AS αναφέρει πως έχουν γίνει άλματα προόδου στις διαπραγματεύσεις που θα στείλουν τον Αλβάρο Μοράτα από το Τορίνο στην Βαρκελώνη, φυσικά με την σύμφωνη γνώμη και της Ατλέτικο στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής και βρίσκεται δανεικός στους «μπιανκονέρι».

Ο Τσάβι θέλει κι άλλον επιθετικό πέρα από τον Φεράν Τόρες που απέκτησαν οι «μπλαουγκράνα», το 2022 ξεκίνησε ιδανικά με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ να σκοράρει για το 1-0 επί της Μαγιόρκα και πολύ σύντομα θα είναι και ο Μοράτα μέλος των Καταλανών.

Όπως τονίζεται στο ισπανικό Μέσο, η υπόθεση έχει φτάσει στο 95% στη διαδικασία ολοκλήρωσης και τις επόμενες μέρες θα διευθετηθούν και οι εναπομείνασες λεπτομέρειες για να κλείσει οριστικά το deal.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα