Ρόμα - Ίντερ 0-3: Οι Μιλανέζοι «καθάρισαν» από το ημίχρονο τους Ρωμαίους και τον Μουρίνιο

Βασίλης Μπαλατσός
Ρόμα - Ίντερ 0-3: Οι Μιλανέζοι «καθάρισαν» από το ημίχρονο τους Ρωμαίους και τον Μουρίνιο

bet365

H Ίντερ έκανε... «πρωταθληματική» εμφάνιση κόντρα στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο και πέρασε με 3-0 από το «Ολίμπικο». Δεύτερη φορά που ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού δέχεται τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Η φανταστική Ίντερ πέτυχε τη τρίτη διαδοχική της νίκη και διεύρυνε το αήττητο σερί της στη Serie A στα επτά παιχνίδι, καθώς επικράτησε της Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο» με 3-0, το οποίο διαμόρφωσαν από το πρώτο μέρος. Οι «Νερατζούρι» ανέβηκαν στη δεύτερη θέση με 37 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη πρωτοπόρο Μίλαν και έναν περισσότερο από τη Νάπολι, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 15', με τον Χάλκαν Τσαλχάνολγου. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός με απευθείας εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Ρουί Πατρίσιο για το 1-0, σκοράροντας σε τρίτο διαδοχικό ντέρμπι μετά από αυτά με Μίλαν και Νάπολι. Εννέα λεπτά μετά το γκολ του ο Τσαλχάνογλου έγινε και δημιουργός, καθώς σέρβιρε γκολ στον Έντιν Τζέκο για το 2-0, με τον Βόσνιο επιθετικό να πληγώνει τη μέχρι πρότινος ομάδα του. Οι πρωταθλητές Ιταλίας... «σκότωσαν» τη Ρόμα στο 39', με τον Μπαστόνι να βγάζει εξαιρετική μπαλιά και τον Ντάμφρις με κεφαλιά να κάνει το 3-0.

Η Ίντερ συνέχισε το ενυπωσιακό της σερί στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς σκόραρε για 18ο διαδοχικό αγώνα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι κοντρολάρε το ρυθμό και στο δεύτερο μέρος «σβήνοντας» το παιχνίδι, με το 3-0 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο για δεύτερη φορά στη καριέρα του πηγαίνει στα απόδυτήρια σε εντός έδρα αναμέτρηση, έχοντας δεχτεί τρία γκολ. Η προηγούμενη ήταν το 2007 όταν ως προπονητής της Τσέλσι έχανε με 3-1 στο ημίχρονο από τη Τότεναμ, όμως σε εκείνει το παιχνίδι κατάφερε εν τέλει να σώσει τον βαθμό, κάνοντας το 3-3.

 

SERIE A Τελευταία Νέα