Έρικσεν: Επέστρεψε στις προπονήσεις 174 μέρες μετά την καρδιακή ανακοπή

Έρικσεν: Επέστρεψε στις προπονήσεις 174 μέρες μετά την καρδιακή ανακοπή

Κώστας Τόπας
Έρικσεν: Επέστρεψε στις προπονήσεις 174 μέρες μετά την καρδιακή ανακοπή

bet365

Επειτα από 174 ημέρες ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε στα γήπεδα και ξεκίνησε προπονήσεις με την Οντένσε Μπόλντκλαμπ στην Δανία.

Ο Έρικσεν σόκαρε τον κόσμο και έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να κρατήσει την ανάσα του, όταν εκείνος κατέρρευσε στο παιχνίδι της Δανίας με την Φινλανδία στο ξεκίνημα του Euro του καλοκαιριού.

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα 174 ημέρες, μετά την περιπέτεια και την ανάρρωσή του από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο Euro 2020, ο Δανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην δράση.

Συγκεκριμένα, πάτησε ξανά χορτάρι κι άρχισε να προπονείται στο γήπεδο της Οντένσε Μπόλντκλαμπ, η οποία αποτελεί ομάδα των νεανικών του χρόνων. Με την Οντένσε αγωνίστηκε πριν πάει στον Άγιαξ το 2008 και γίνει διεθνής.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Serie A δεν μπορεί να ξαναπαίξει, διότι υπάρχει νόμος που υπαγορεύει πως αν ένας αθλητής έχει υποστεί έμφραγμα απαγορεύεται να αγωνιστεί ξανά. Γι' αυτό και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο ο Έρικσεν να αγωνιστεί ξανά για λογαριασμό της Ίντερ.

Τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άγιαξ για την επιστροφή του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα