Έρικσεν: Δεν παίρνει το «ok» για να παίξει στην Ιταλία και οδεύει σε μεταγραφή

Κώστας Ζάλιαρης
Έρικσεν: Δεν παίρνει το «ok» για να παίξει στην Ιταλία και οδεύει σε μεταγραφή

bet365

Οι κανονισμοί για τον αθλητισμό της Ιταλίας είναι τέτοιοι που πλέον ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο της χώρας κι έτσι η Ίντερ θα τον παραχωρήσει για να μπορέσει ο Δανός να ξαναπαίξει.

Ο Έρικσεν σόκαρε τον κόσμο και έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να κρατήσει την ανάσα του, όταν εκείνος κατέρρευσε στο παιχνίδι της Δανίας με την Φινλανδία στο ξεκίνημα του Euro του καλοκαιριού.

Ευτυχώς το παλικάρι σώθηκε από το καρδιακό επεισόδιο με τον απινιδωτή την ώρα του συμβάντος ν' αποδεικνύεται σωτήριος κι έπειτα από τόσους μήνες πλέον ο Έρικσεν ψάχνει τρόπο να επανέλθει στη δράση.

Επί ιταλικού εδάφους, αυτό έγινε ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να συμβεί.

«Υπάρχει νόμος στην Ιταλία που απαγορεύει στους αθλητές να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους αν έχουν υποστεί έμφραγμα. Το κάνουν πολλά χρόνια τώρα και έχουν καταφέρει να μειώσουν κάτω από 3% τους θανάτους αθλητών από προβλήματα καρδιάς» είχε αναφέρει προ καιρού ο καρδιολόγος Σκοτ Μάρεϊ και αυτό βάζει τέλος στην καριέρα του Δανού μεσοεπιθετικού στην Serie A.

Όπως τονίζεται στον ιταλικό Τύπο, η Ίντερ πλέον οφείλει να τον παραχωρήσει προκειμένου να καταφέρει ο θαρραλέος ποδοσφαιριστής να ξαναβρεί αλλού τη χαρά του παιχνιδιού και να προσπαθήσει να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα