Ρόμα: Λογομάχησαν στην προπόνηση Μουρίνιο-Τζανιόλο!

Ρόμα: Λογομάχησαν στην προπόνηση Μουρίνιο-Τζανιόλο!

Newsroom
Ρόμα: Λογομάχησαν στην προπόνηση Μουρίνιο-Τζανιόλο!

bet365

Έντονη λογομαχία έλαβε χώρα στην προπόνηση της Ρόμα μεταξύ Ζοσέ Μουρίνιο και Νικόλο Τζανιόλο, με τον Ιταλό μεσοεπιθετικό να είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στα τελευταία παιχνίδια των «τζιαλορόσι».

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο Νικολό Τζανιόλο ζήτησε τον λόγο από τον Ζοσέ Μουρίνιο στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας, σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής και τον ρόλο του στα τελευταία παιχνίδια της Ρόμα.

Ο «Special One» χρησιμοποιούσε τον Τζανιόλο ως αριστερό μεσοεπιθετικό στην αρχή της χρονιάς, με τον 22χρονο από την πλευρά του να προτιμά την θέση πίσω από τον επιθετικό, ώστε να έχει λιγότερες ανασταλτικές αρμοδιότητες. Μάλιστα, ο Μουρίνιο στη συνέχεια άλλαξε τη διάταξη της ομάδας από 4-2-3-1 σε 3-4-1-2, διάταξη που δεν χωρά τον Τζανόλο αφού ο βασικός επιτελικός χαφ της ομάδας είναι ο Λορέντζο Πελεγκρίνι.

Έτσι, ο Τζανιόλο έμεινε εκτός βασικής ενδεκάδας στην εκτός έδρας ήττα των «τζιαλορόσι» με 3-2 από την Βενέτσια, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί και αύριο στην έδρα της Τζένοα.

Παρόλα αυτά, η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ιταλός δεν δημιούργησε κάποιον επιπλέον προβληματισμό στον προπονητή του, αφού παρά τη δυσαρέσκειά του, παραμένει προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας.

Τέλος, η Corriere ξεκαθαρίζει ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν έχουν καταρρεύσει, όμως σίγουρα κάτι έχει αλλάξει σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, με τον χρόνο να είναι αυτός που θα αποφασίσει αν τελικά οι δυο τους θα καταφέρουν να βρουν την κατάλληλη ισοροπία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα