Νέο κάζο για την Ρόμα, ήττα με 3-2 από τη νεοφώτιστη Βενέτσια (vid)

Κώστας Τόπας
Νέο κάζο για την Ρόμα, ήττα με 3-2 από τη νεοφώτιστη Βενέτσια (vid)

bet365

Ούτε αυτή την αγωνιστική, η Ρόμα δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη, καθώς γνώρισε την ήττα και μάλιστα με ανατροπή από τη νεοφώτιστη Βενέτσια με 3-2. Δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το παιχνίδι άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό, η Βενέτσια πήρε κεφάλι στο σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Καλντάρα βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας των «τζιαλορόσι» και με ωραία προβολή έβαλε σε ρόλο οδηγό τους γηπεδούχους.

Η απάντηση της Ρόμα, ήταν άμεση καθώς ο Έιμπραχαμ ανατράπηκε από τον Χαπς και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Ωστόσο, ύστερα κι από συνεννόηση με το VAR, ο Αουρελιάνο πήρε πίσω την απόφασή του καθώς θεώρησε ότι νωρίτερα στη συγκεκριμένη φάση ο Πελεγκρίνι ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για την ισοφάριση και δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, πέτυχαν τελικά τον στόχο τους. Επειτα από σέντρα του Ελ Σααράουι, ο Έϊμπραχαμ πήρε την κεφαλιά και στη συνέχεια της φάσης ο Σομουρόντοφ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 1-1 για την Ρόμα.

Μάλιστα, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάστασης και να πάει στα αποδυτήρια, ούσα μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έϊμπραχαμ κατέβασε έξοχα την μπάλα με το στήθος και στη συνέχεια με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ρομέρο, γράφοντας το 2-1 για την Ρόμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να μπουν ξανά στο ματς, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αράμου στο 65’. Η ισοφάριση επηρέασε σε σημαντικό βαθμό τους «τζιαλορόσι» και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν είδαν την εστία τους να παραβιάζεται και για τρίτη φορά. Συγκεκριμένα, στο 75’ έπειτα από μια βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Οκερέκε βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Ρουί Πατρίτσιο και μετά από μία εξαιρετική προσποίηση, πέτυχε το 3-2 και την ανατροπή για την ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η νεοφώτιστη Βενέτσια έφτασε κοντά και στην επίτευξη τέταρτου τέρματος, όταν ο Ανρί εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ κοντά από το σημείο του πέναλτι με την μπάλα ωστόσο να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ρουί Πατρίτσιο.

Το 3-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με την Ρόμα να γνωρίζει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και να παραμένει στην 5η θέση της κατάταξης με 19 βαθμούς. Από την πλευρά της η Βενέτσια, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη έφτασε τους 12 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» στην 12η θέση της Serie A.

Βενέτσια: Ρομέρο, Ματζόκι (77’ Εμπουέι), Καλντάρα, Τσεκαρόνι, Χαπς, Τσερνιγκόι, Αμπάντου, Μπούζιο, Κιγίν (70' Μοντόλο), Αραμού (77’ Τέσμαν), Οκερέκε (89' Ανρί)

Ρόμα: Ρούι Πατρίσιο, Κουμπούλα (66’ Πέρεζ), Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ (83' Ζαλέφκσι), Πελεγκρίνι (77’ Ζανιόλο), Κριστάντε, Βερετού, Ελ Σααράουι, Εϊμπραχαμ, Σομουρόντοφ (83' Μαγιοράλ)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα