Εξαλλος ο Μουρίνιο με την διαιτησία: «Αν μιλήσω θα με τιμωρήσουν» (vid)

Εξαλλος ο Μουρίνιο με την διαιτησία: «Αν μιλήσω θα με τιμωρήσουν» (vid)

Κώστας Τόπας
Εξαλλος ο Μουρίνιο με την διαιτησία: «Αν μιλήσω θα με τιμωρήσουν» (vid)

bet365

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο με την διαιτησία στον αγώνα απέναντι στη Μίλαν, τονίζοντας πως δεν υπάρχει σεβασμός για εκείνον και τους παίκτες του.

Η Ρόμα αν και πάλεψε, τελικά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μίλαν κι έτσι γνώρισε την ήττα με 2-0. Ωστόσο, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του Μαρέσκα και κυρίως με την απόφασή του δώσει πέναλτι υπέρ της Μίλαν στο δεύτερο ημίχρονο σε φάση που τον κάλεσε να ξαναδεί ο VAR.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «τζιαλορόσι», μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του και εξέφρασε τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις.

«Συγχαρητήρια στην Μίλαν, δεν θα πω κάτι άλλο. Εάν μιλήσω θα κινηθεί κάποια πειθαρχική διαδικασία εις βάρος μου και δεν θα με αφήσουν την Κυριακή να είμαι στον πάγκο. Με κάνει να θυμώνω η έλλειψη σεβασμού προς τους οπαδούς μας. Τον σεβασμό που έχουμε εμείς, οι άλλοι δεν τον έχουν.

Σε ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και απέναντι σε μία άξια ομάδα, δεν υπήρχε σεβασμός. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να πάρω όλους τους παίκτες μπροστά από τα αποδυτήριά μας και όχι μπροστά σε αυτά του διαιτητή, καταφέραμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να είμαστε ήρεμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Special One» στη συνέντευξη Τύπου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα