Καπέλο: «Ο Ντοναρούμα ήταν αχάριστος προς τη Μίλαν, πηγαίνοντας στην Παρί»

Κώστας Τόπας
Καπέλο: «Ο Ντοναρούμα ήταν αχάριστος προς τη Μίλαν, πηγαίνοντας στην Παρί»

bet365

Τα βέλη του εναντίον του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, εξαπέλυσε ο Φάμπιο Καπέλο, λέγοντας πως δεν σεβάστηκε τη Μίλαν, με την απόφασή του να αποχωρήσει ως ελεύθερος για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ντοναρούμα, παρά τις όποιες προσπάθειες κατέβαλε, δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του, η οποία ήταν και η πρώτη ύστερα από 37 παιχνίδια και η πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από 22 χρόνια!

Μάλιστα, ο 22χρονος Ιταλός κίπερ βρέθηκε στο στόχαστρο των Ιταλών οπαδών, καθώς σε κάθε επαφή του με την μπάλα τον αποδοκίμαζαν.

Οι Ιταλοί και ιδιαίτερα οι φίλοι της Μίλαν δεν ξεχνούν την απόφαση του νεαρού πορτιέρε να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος για την Παρί Σεν Ζερμέν, τη στιγμή που του παρουσιαζόταν η ευκαιρία να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ.

Ο 22χρονος Ιταλός κίπερ βρέθηκε στο στόχαστρο των Ιταλών οπαδών καθώς σε κάθε επαφή με την μπάλα τον αποδοκίμαζαν σε κάθε ευκαιρία.

Ο θρυλικός παλιός προπονητής της Μίλαν, Φάμπιο Καπέλο, πήρε θέση για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης (06/10) στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» κι εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Ντοναρούμα.

«Ελπίζω να είναι ικανοποιημένος, επειδή είναι ένας παίκτης της εθνικής ομάδας, ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Αλλά επιτρέψτε μου να πω το εξής: Ο Ντοναρούμα ήταν αχάριστος προς τη Μίλαν, πηγαίνοντας στην Παρί. Για όλα όσα ο σύλλογος έκανε γι' αυτόν και την οικογένειά του όταν ήταν παιδί, θα έπρεπε να συμπεριφερθεί διαφορετικά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Corriere dello Sport.

 

SERIE A Τελευταία Νέα