Λοκατέλι - Γιουβέντους: Επίσημα στα Μπιανκονέρι ως το 2026 (pic & vid)

Λοκατέλι - Γιουβέντους: Επίσημα στα Μπιανκονέρι ως το 2026 (pic & vid)

bet365

Μία ημέρα αφότου οριστικοποιήθηκε το deal μεταξύ Γιουβέντους και Σασουόλο στα 35 εκατ. ευρώ, ο Μανουέλ Λοκατέλι έγινε με κάθε επισημότητα παίκτης των Μπιανκονέρι για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Είναι επίσημο. Ο Μανουέλ Λοκατέλι αποτελεί το μεγάλο απόκτημα της Γιουβέντους ενόψει της νέας σεζόν, με τους Μπιανκονέρι να ανακοινώνουν επίσημα τη μεταγραφή του από τη Σασουόλο ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο διεθνής Ιταλός χαφ αρνήθηκε προτάσεις από Ντόρτμουντ, Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σαχτάρ για να υπογράψει στους Μπιανκονέρι, με μισθό που φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η Γηραιά Κυρία από την πλευρά της θα καταβάλει 35 εκατομμύρια ευρώ στους Νεροβέρντι το 2023, εξασφαλίζοντας ως δανεικό για τα δύο πρώτα χρόνια τον 23χρονο μέσο, που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία τον περασμένο Ιούνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα