Έρικσεν: Στο Μιλάνο ο Δανός, υποβάλλεται σε εξετάσεις από την Ίντερ

Έρικσεν: Στο Μιλάνο ο Δανός, υποβάλλεται σε εξετάσεις από την Ίντερ

Βασίλης Τεμπέλης
Έρικσεν: Στο Μιλάνο ο Δανός, υποβάλλεται σε εξετάσεις από την Ίντερ

bet365

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έφτασε στο Μιλάνο και συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα. Τις επόμενες ημέρες ο 29χρονος Δανός θα υποβληθεί σε εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθεί η συνέχεια της καριέρας του.

Έχουν περάσει 52 μέρες από την 12η Ιουνίου, όταν η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Δανίας με τη Φινλανδία στο πλαίσιο της πρεμιέρας των δύο ομάδων στο Euro «πάγωσε» όλο τον κόσμο. Οι γιατροί κατάφεραν και έσωσαν τη ζωή του 29χρονου Δανού με την ανακούφιση να παίρνει τη σκυτάλη από την αγωνία και το χαμόγελο να επιστρέφει στους συγγενείς, τους συμπαίκτες του, τους συμπατριώτες του και όλη τη φίλαθλη κοινότητα.

Την Τρίτη (3/8) ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε στο Μιλάνο και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας στην οποία ανήκει, Ίντερ. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή των Νερατζούρι, Μπέπε Μαρότα.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του, ενώ θα επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο για να συνομιλήσει με τους συμπαίκτες του, καθώς και με τον νέο του προπονητή, Σιμόνε Ιντζάγκι.

Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κριθεί και η συνέχεια της καριέρας του Δανού με όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή να είναι ανοικτά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα