«Στο στόχαστρο της Νάπολι ο Καμαρά, στο τραπέζι και ο Μανωλάς για Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Στο στόχαστρο της Νάπολι ο Καμαρά, στο τραπέζι και ο Μανωλάς για Ολυμπιακό»

bet365

Στο στόχαστρο της Νάπολι φαίνεται πως είναι ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, για τον οποίο οι «παρτενοπέι» ρίχνουν στο τραπέζι και τον Κώστα Μανωλά, ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Στην Ιταλία αναφέρουν πως γίνονται ήδη επαφές Νάπολι με Ολυμπιακό για να επαναπατριστεί ο Κώστας Μανωλάς. Το Gazzetta ανέλυσε τα δεδομένα της υπόθεσης που έχει προκαλέσει ήδη μεταγραφικό... ντελίριο στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Δημοσίευμα της «Tuttosport» αναφέρει πως ο 29χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα μπορούσε να είναι μέρος της συμφωνίας, για την μεταγραφή του Μαντί Καμαρά στη Νάπολι.

Συγκεκριμένα, το ιταλικό δημοσίευμα υπογραμμίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πρόθυμος να παραχωρήσει τον Καμαρά για το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά τονίζει ότι η ανταλλαγή με τον Κώστα Μανωλά είναι αδύνατη λόγω των υψηλών απαιτήσεων που έχει η Νάπολι αλλά και ο παίκτης.

«Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Μαρινάκης θέλει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Καμαρά. Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ελπίζει σε συμφωνία 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμα και γι' αυτό το ποσό ο Μαρινάκης θα έλεγε αμέσως "ναι".

Η υπόθεση ότι ο Κώστας Μανώλας θα μπορούσε επίσης να είναι μέρος της συμφωνίας υπάρχει, αλλά είναι δύσκολη. Ο Μανωλάς λέγεται ότι είναι πρόθυμος να επιστρέψει για να παίξει στη χώρα του, αλλά η αξιολόγηση της Νάπολι (25 εκατομμύρια ευρώ ) και ο μισθός του (4 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν έως το 2024), καθιστούν αδύνατη την ανταλλαγή», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SERIE A NEWS FEED