Τι ισχύει για Μανωλά, Νάπολι και Ολυμπιακό

Τι ισχύει για Μανωλά, Νάπολι και Ολυμπιακό

bet365

Το Gazzetta.gr παραθέτει τα δεδομένα μίας υπόθεσης που έχει προκαλέσει ήδη μεταγραφικό... ντελίριο στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Δεν πέρασαν και λίγα χρόνια από τότε που ο Μανωλάς έπαιρνε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα και μετά θα πήγαινε στη Νάπολι. Αυτό είχε γίνει το 2014 σε μία μεταγραφή με αρκετά εκατομμύρια ευρώ και που έφτασε σχεδόν τα 15 εκατ. ευρώ.

Το 2019 θα έκανε τη μεταγραφή του στους Ναπολιτάνους που... μάτωσαν οικονομικά για να τον κάνουν δικό τους. Ας δούμε λοιπόν ένα ένα τα δεδομένα της υπόθεσης αυτής:

1) Η επιθυμία του παίκτη για τον Ολυμπιακό και η ανοιχτή πόρτα των Πειραιωτών: Με κάθε τρόπο και σε κάθε περίσταση ο ίδιος ο Μανωλάς τονίζει και ξεκαθαρίζει το πόσο πολύ θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα αλλά στον Ολυμπιακό. Επίσης ο Ολυμπιακός ξεκάθαρα του έχει μεταφέρει πως όποτε θελήσει η πόρτα είναι ανοιχτή για να γυρίσει.

2) Το συμβόλαιό του: Ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο που τον έχει... δεμένο έως το 2024. Ένα συμβόλαιο που δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι η Νάπολι για κανέναν και για καμία ομάδα. Ακόμα και μία συζήτηση για δανεισμό δεν είναι εύκολη.

3) Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι: Ο νέος τεχνικός της Νάπολι είναι ο Σπαλέτι. Οι φήμες και οι... κακές γλώσσες λένε πως αυτός και ο Μανωλάς έχοντας δουλέψει μαζί στη Ρόμα δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων. Με τον Σπαλέτι ο Μανωλάς είχε 65 αγώνες με 1 γκολ και 4 ασίστ. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο σίγουρα παίζει ρόλο.

4) Η γενικότερη διάθεση του Μανωλά: Σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές ο Έλληνας μπακ θα προσπαθήσει φέτος να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο. Η διάθεση της πλευράς του παίκτη είναι να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική της τύχη αλλά προφανώς δεν είναι μόνο στο χέρι του Μανωλά. Μάλιστα μέχρι και σενάριο για παχυλό συμβόλαιο στη Σαουδική Αραβία υπήρξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα