Ίντερ: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ιντζάκι (pic)

Ίντερ: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ιντζάκι (pic)

Κώστας Τόπας
Ίντερ: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ιντζάκι (pic)

bet365

Ο Σιμόνε Ιντζάκι αναλαμβάνει κι επίσημα την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή τους οι «νερατζούρι».

Η Ίντερ βρήκε τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε, στο πρόσωπο του Σιμόνε Ιντζάκι.

Το έργο του Ιταλού τεχνικού στην ομάδα της Λάτσι δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς εκτός από τα αποτελέσματα, ο τρόπος παιχνιδιού των «λατσιάλι» προσέλκυσε το ενδιαφέρον της διοίκησης της Ίντερ.

Οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και τελικά την Πέμπτη (03/06) κατέληξαν σε οριστική συμφωνία. Ετσι, ο Ιντζάκι αφήνει τους «λατσιάλι» στους οποίους βρισκόταν από το 2010. Με την ομάδα της Ρώμης μέτρησε 133 νίκες σε 249 παιχνίδια ενώ κατέκτησε ένα Κύπελλο, δύο Supercoppa και την οδήγησε επίσης μέχρι τους «16» του Champions League τη φετινή σεζόν και τα προημιτελικά του Europa League τη σεζόν 2017-18.

Οπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η Ίντερ, ο 45χρονος Ιταλός τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο και πλέον σηκώνει μανίκια στη νέα του ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα