Πίρλο – Σασουόλο: Εξετάζεται για διάδοχος του Ντε Τζέρμπι

Πίρλο – Σασουόλο: Εξετάζεται για διάδοχος του Ντε Τζέρμπι

Gazzetta team
Πίρλο – Σασουόλο: Εξετάζεται για διάδοχος του Ντε Τζέρμπι

bet365

Ο Αντρέα Πίρλο θα αποτελέσει παρελθόν από τη Γιουβέντους και ήδη η Σασουόλο τον έχει βάλει στο στόχαστρο για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Η «βουτιά» του Αντρέα Πίρλο κατευθείαν στα βαθιά της προπονητικής και τον πάγκο της Γιουβέντους αποδείχθηκε βιαστική και λήγει μετά από μόλις μία σεζόν. Μπορεί η χρονιά να συνοδεύτηκε από το Coppa Italia και το Σούπερ Καπ, αλλά η απώλεια του Scudetto μετά από 9 σερί κατακτήσεις και η εξασφάλιση της τετράδας μόλις την τελευταία αγωνιστική επισκίασαν το έργο του πάλαι ποτέ θρύλου των Μπιανκονέρι. Πλέον, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, με τον διάδοχό του να είναι κατά πάσα πιθανότητα ο άλλοτε προπονητής του στη Γηραιά Κυρία, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όμως, όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνει εκτός πάγκων Serie A.

Όπως αναφέρει η «ANSA», ο 41χρονος τεχνικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σασουόλο, η οποία αναζητά τον διάδοχο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι που ανέλαβε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι Νεροβέρντι, μάλιστα, φέρεται να του έχουν καταθέσει πρόταση για δύο χρόνια, με τον Πίρλο να περιμένει πρώτα την αποζημίωσή του τη Γιουβέντους για τον τερματισμό του συμβόλαίου του που έληγε το 2022.
 

SERIE A Τελευταία Νέα