Ο Αλέγκρι επέστρεψε στη Γιουβέντους, απομένει η ανακοίνωση! (pic)

Ο Αλέγκρι επέστρεψε στη Γιουβέντους, απομένει η ανακοίνωση! (pic)

Ο Αλέγκρι επέστρεψε στη Γιουβέντους, απομένει η ανακοίνωση! (pic)

bet365

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σύμφωνα με το «Sky Italia», φαίνεται πως είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους, αντικαθιστώντας τον Αντρέα Πίρλο.

Μετά την αποχώρησή του από την Γιουβέντους, ο 53χρονος Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να μείνει μακριά από τους πάγκους. Ωστόσο, εδώ και μερικούς μήνες ο Αλέγκρι φαίνεται πως έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην προπονητική δράση και μάλιστα για λογαριασμό της πρώην ομάδας του!

Σύμφωνα, με τα όσα αναφέρει το «Sky Italia», ο Αλέγκρι συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «μπιανκονέρι», Αντρέα Ανιέλι για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο της Γιουβέντους. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και έτσι ο Αλέγκρι, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του και μία μέρα μετά την παραίτηση του Παρατίτσι, επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας, αντικαθιστώντας τον Αντρέα Πίρλο.

Ετσι, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς «μπιανκονέρι» και να πέσουν οι υπογραφές. Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος Ιταλός προπονητής, το προηγούμενο διάστημα, ήταν σε επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και την Ίντερ, ωστόσο επέλεξε να επιστρέψει στην «Γηραιά Κυρία».

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα